Jump to content
Sign in to follow this  
thorp

[INCHIS] reclamatie trippan/ abuz/ kick nejustificat in timpul jocului

Recommended Posts

• FxFMdBG.png Nick`- Thorp
  • FxFMdBG.png Nick-ul adminului pe care il reclami : trippan
  • FxFMdBG.png Harta pe care a avut loc incidentul : d2
  • FxFMdBG.png Data și Ora :(23.03.2025, ora 21:40 ( aproximativ) 
  • FxFMdBG.png Dovezi  : print screen plus baietii care erau pe server
  • FxFMdBG.png Descrierea situației : kick nejustificat in timpul meciului dupa ce l-am omorat, doresc sa mai mentionez ca si cu alte ocazii acest admin injura jucatorii si da ban nejustificat( eram pe server intr-o seara, asteptam sa se faca echipe cand acest admin a inceput sa injure fara motiv un anumit player si dupa i-a dat ban, imediat in jur de 4-5 oameni au iesit dupa server si dupa ts si astfel nu mai erau oameni de mix. Pentru ca aveam chef de joc am plecat pe alta comunitate  unde am dat de cei care au plecat din cauza lui trippan, bineinteles ca concluzia plecarii de pe comunitate a fost comportametul adminului Trippan  ..... si nu respecta ordinea hartilor de multe ori
  • Like 1

doresc sa mai adaug ca imediat dupa ce a citit reclamatia a iesit dupa canalul tero de la mix , a intrat pe canalul mix.eroii.ro si a inceput sa ma injure.

• Like 1

Salut Thorp, nefiind pe ts in momentul in care s au petrecut toate aceste sicanari nu pot sa fiu 100% de ce s a discutat si gravitatea injuraturilor, dar ce stiu sigur este ca tu cu trippan va injurati destul de des, majoritatea datilor la caterinca/gluma, corecteaza ma daca gresesc. Faptul ca injura des, stim deja acest lucru, dar o face cu cei care ii permit asta, tu i ai permis automat cand v ati injurat reciproc si nu s a luat o masura impotriva asta crezand ca sunteti prieteni la final de zi si nu puneti la suflet. Toata situatia cu injuraturile se rezolva doar intr un fel, ii atragi atentia celui care te injura/jigneste/ are glume deplasate cu tine, ii spui frumos ca nu iti place asta si sigur nu e cineva absurd sa continue dupa ce isi da seama ca nu are dialog cu tine. Intelegi unde bat?

Iar despre kick este intr-adevar un lucru care pe moment te enerveaza, iar aici a gresit 100% caci nu trebuia sa dea kick. Lucru discutat pe grupul nostru de staff.

Schimbarea mapelor nerespectand ordinea lor se poate face in situatii de ex urmeaza nuke, dar 8 playeri din 10 nu doresc nuke si vor d2, atunci asa se da, daca a fost D2 urmeaza inferno, iar el da mirage, atunci da, este o problema care trebuie discutata.

Despre afirmatia cu ban uri date fara motiv, avem panel ul drept dovada care arata contrariul la cele spuse de catre tine, cel putin anul acesta, adminul trippan nu are ban dat pe SV!

Prin urmare, va rog pe amandoi sa va masurati cuvintele unul fata de celalalt, daca nu mai sunteti "tovarasi", evitati-va reciproc pentru a evita situatii asemanatoare.

Sanatate si spor la joc!

15 hours ago, kalash said:

Salut Thorp, nefiind pe ts in momentul in care s au petrecut toate aceste sicanari nu pot sa fiu 100% de ce s a discutat si gravitatea injuraturilor, dar ce stiu sigur este ca tu cu trippan va injurati destul de des, majoritatea datilor la caterinca/gluma, corecteaza ma daca gresesc. Faptul ca injura des, stim deja acest lucru, dar o face cu cei care ii permit asta, tu i ai permis automat cand v ati injurat reciproc si nu s a luat o masura impotriva asta crezand ca sunteti prieteni la final de zi si nu puneti la suflet. Toata situatia cu injuraturile se rezolva doar intr un fel, ii atragi atentia celui care te injura/jigneste/ are glume deplasate cu tine, ii spui frumos ca nu iti place asta si sigur nu e cineva absurd sa continue dupa ce isi da seama ca nu are dialog cu tine. Intelegi unde bat?

Iar despre kick este intr-adevar un lucru care pe moment te enerveaza, iar aici a gresit 100% caci nu trebuia sa dea kick. Lucru discutat pe grupul nostru de staff.

Schimbarea mapelor nerespectand ordinea lor se poate face in situatii de ex urmeaza nuke, dar 8 playeri din 10 nu doresc nuke si vor d2, atunci asa se da, daca a fost D2 urmeaza inferno, iar el da mirage, atunci da, este o problema care trebuie discutata.

Despre afirmatia cu ban uri date fara motiv, avem panel ul drept dovada care arata contrariul la cele spuse de catre tine, cel putin anul acesta, adminul trippan nu are ban dat pe SV!

Prin urmare, va rog pe amandoi sa va masurati cuvintele unul fata de celalalt, daca nu mai sunteti "tovarasi", evitati-va reciproc pentru a evita situatii asemanatoare.

Sanatate si spor la joc!

Salut Haka, 

Confirm faptul ca inainte sa ma baneze pe ts pentru ca i-am raspuns jignidu-l si facand misto de el  asa cum a inceput el de altfel discutia, consideram ca ne permiteam sa ne jignim si sa facem misto unul de altul dar pana cand am primit ban pe ts. Din acel moment i-am spus de cateva ori sa aibe grija cu vocabularul la adresa mea dar bineinteles ca nu a tinut cont( din acest motiv am inceput sa il tratez asa cum ma trateaza si el).

Cu privire la situatia cand a banat un player si a plecat lumea de pe server , sincer nu imi mai aduc aminte exact daca la banat pe server sau pe ts... efectul a fost ca oamenii care au plecat de pe Eroii m-am gasit cu ei pe alta comunitate. Mai multe detalii despre aceasta situatie nu am cum sa iti spun doar ca aceasta situatie este de aproximativ 3-4 saptamani in urma si era in jur de 24:00. Din punctul meu de vedere decizia iti apartine in totalitate si mai stiu ca trebuie sa ai in vedere  ca echipa de admini sa fie destul de mare pentru a oferi suport la mixuri. In acelasi timp cand un admin goneste playerii de pe comunitate cu actiunile lui asta este o problema mai mare decat kick-ul meu primit de la tripan. In concluzie vreau sa spun ca tu bagi niste bani in aceasta comunitate fara avea nici un beneficiu financiar ci doar satisfactie si distractie cu ceilalati playeri care trebuie convinsi sa vina pe aceasta comunitate si sa ramana aici( imi cer scuze daca am aprofundat subiectul). 

In fine... iti urez asemenea 

Sanatate si spor la joc!

Salut !

Cu siguranta comportamentul deplasat al STAFF-ului care goneste implicit jucatorii de pe comunitate nu este acceptat isi cu siguranta va fi sanctionat ! 

Multumesc de notificare ! 

309B4F55-4B7F-4CD5-97C0-D5D1299300F8.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Create New...