Jump to content
Sign in to follow this  
SNAJDAN--

[ACCEPTAT] cerere unban by SNAJDAN--

Recommended Posts

• wZvNfm7.png Adminul care te-a sancționat : Gabriel
  • wZvNfm7.png Server-ul : ambele mixuri de RO
  • wZvNfm7.png Harta pe care a avut loc incidentul : nu stiu exact
  • wZvNfm7.png Data și Ora (cand s-a petrecut incidentul) : nu stiu scz
  • wZvNfm7.png Dovezi (Print Consola/Demo) https://files.fm/u/zjdnvgzs3f
  • wZvNfm7.png STEAM ID STEAM_0:0:930044061
  • wZvNfm7.png IP : 86.120.30.143
  • wZvNfm7.png Descrierea situației : Presupun ca jucam ,si eu sincer nu am vazut ca ,cineva sa imi ceara wg.. la.si fi dat adica stiu de banul trecut ,nu cred ca eram nebun sau absurd sa nu il dau daca mi sa fi cerut.Cand am intrat acum am vazut ca am ban.. nu pot explica situatia nu stiu ce sa intamplat,ce stiu ca nimeni pe ts nu mi.a spus sa dau wg.

In WG tau observ ca ai un config cu 295 linii care nu este permis, te rog sa il stergi! De asemenea acel wg rosu nu iti face cinste acolo, incearca sa joci default data viitoare pentru a evita alte neplaceri.

fantasy.cfg (MD5: BE6A49A5940236F0FDCFA564D32EA96F) (Size: 6722) (Alias count: 0) (Lines: 295) (Binary: False) 

Avand in vedere ca este doar un config care nu influenteaza mare lucru jocul, dupa ce faci curatenie si nu l mai ai, sunt PRO unban! 

Salut . Astept WG nou in care sa se vada ca ai sters acel config ! 

Multumesc ! 

Ok . 

Iti inteleg punctul de vedere , dar retine ca va fi cu siguranta singura data cand ti se va mai scoate BAN-ul pentru acest motiv ! 

CF7AA561-8474-4E25-B4D3-908B1161E7D4.png309B4F55-4B7F-4CD5-97C0-D5D1299300F8.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Create New...