Jump to content
Sign in to follow this  
XeNoN2025

[ACCEPTAT] Cerere unban XeNoN

Recommended Posts

• Adminul care te-a sancționat :not.respond
  • wZvNfm7.png Server-ul :MIX.EROII.RO
  • wZvNfm7.png Harta pe care a avut loc incidentul :de_nuke
  • wZvNfm7.png Data și Ora (cand s-a petrecut incidentul) :2/2/2025 in jur de ora 15:30
  • wZvNfm7.png Dovezi (Print Consola/Demo) :am luat ban dupa ce a inceput urmatorul mix nu am demo
  • wZvNfm7.png STEAM ID :249 STEAM_0:1:675205764   0 00:05   27    0
  • wZvNfm7.png IP :Cand scriu status in consola imi apare doar steam id
  • wZvNfm7.png Descrierea situației :am luat ban din cauza ca am jucat cu skinuri pe arme, am reinstalat jocul nu mai am nimic schimbat, am schimbat doar culoarea radarului din verde in negru pentru ca pe verde im e greu sa vad jucatorii si bomba pe harta n am un monitor foarte mare sa se vada ca lumea si am si probleme de vedere, dovada: https://imgur.com/a/PXACAKV
  •  nu cred ca e nevoie sa fac la fiecare arma si grenada poza, accept verificare teamviewer

Salut, iti inteleg problema cu vazul, dar orice modificare adusa CS ului nu este permisa, se joaca default, incearca sa joci cu cl_radartype 1 care iti face radarul solid si altfel se vede.

Avand in vedere ca ai scos skin urile pe arme si ai luat la cunostinta regula noastra, pro unban.

Ramane la decizia lui Haka daca te lasa sa joci cu acel radar sau nu, ma gandesc ca este acesta https://gamebanana.com/mods/13766

Salut ! 

Pentru moment este ok , iti vom scoate BAN-ul dar retine ca va fi prima si singura data cand se va scoate pentru acest motiv ! 

Cat despre radar , sper sa fie doar culoarea schimbata ! 

CF7AA561-8474-4E25-B4D3-908B1161E7D4.png309B4F55-4B7F-4CD5-97C0-D5D1299300F8.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Create New...