ZeUs 0 Posted January 27 Adminul care te-a sancționat :kalash Server-ul :mix1 Harta pe care a avut loc incidentul : de_tuscan Data și Ora (cand s-a petrecut incidentul) : nu mai stiu sigur ora , ieri seara Dovezi (Print Consola/Demo) : https://imgur.com/a/2iwFmLE STEAM ID : STEAM_0:0:776126186 IP : 82.76.117.60 Descrierea situației : Mi s-a facut poze in timpul meciului de catre gimy , i-am dat pozele dar aveam modele pe arme, le-am zis ca daca e vreo problema le voi sterge si voi face cerere unban, adminii au fost politicosi si mi-au zis ca dupa ce voi scoate modelele pe arme sa revin cu o cerere. Share this post Link to post Share on other sites
kalash 10 Posted January 28 Salut, te rog sa pui pozele pe care gymy ți le a făcut Share this post Link to post Share on other sites
ZeUs 0 Posted January 28 (edited) Salut kalash, nu mai am pozele.. ca le-am sters, oricum erau modele de arme albastre. Pe ak/ m4/dgl/ awp si knife. Aveam si mainile negre gen ca modele. Edited January 28 by ZeUs Share this post Link to post Share on other sites
kalash 10 Posted January 28 Banul a fost acordat la momentul cereri tale cu o zi inainte, adica in mai putin de 24 de ore de la ban tu ai sters pozele? O sa zic pas sansei tale de a primi unban. Am discutat si cu colegii mei din staff, am primit si 4 poze, doar 1 era ok din punct de vedere HP+AP 255 +mesajul ss ului doar ca aveai skin pe ak47, restul erau de pe alt server si o poza fara mesajul de la SS la noi pe server. Asta inseamna doar ca, fie nu ai fost atent, fie ai avut ceva de ascuns, iar fara cele 4 poze care sa ne arate faptul ca jucai curat in momentul respectiv nu avem cum sa fim indulgenti. CONTRA Share this post Link to post Share on other sites
ZeUs 0 Posted January 28 (edited) Unu la mana, alea erau singurele poze, se poate vedea in tab jucatorii care erau, nu e vina mea ca pozele au iesit in alte parti, o poza a iesit din baza ct, cand de fapt poza mi-a fost facut la terro, nu am de gand sa iau ban pe nedrept stiind ca nu am jucat cu cod. Singurele probleme erau modelele de pe arme, nici de cum alte rahat-uri ,daca nu stiti sa va uitati la poze si sa analizati problema nu e vina mea ca nu stiti. Edited January 28 by ZeUs Share this post Link to post Share on other sites
ZeUs 0 Posted January 28 (edited) Un moment, am intrat pe ts la voi , aveam link-ul acolo salvat Upload Files | Free File Upload and Transfer Up To 10 GB Am vazut pozele, nu am fost eu atent, erau de pe alt server, imi cer scuze, dar doar 2 poze sunt de pe comunitate la voi, in timp-ul mix-ului Nu mai aveam alte poze de la tuscan, alea sunt singurele poze. Edited January 28 by ZeUs Share this post Link to post Share on other sites
ZeUs 0 Posted January 28 Revin cu un edit, Gimy mi-a facut decat o poza, nu m-am uitat eu atent ,am pus doar pozele care scriau tuscan pe ele. 4 poze Doar ca din alea 4 era decat o poza facuta de el, nu inteleg, haka mi-a explicat ca se fac automat 4 de la plugin. Am lasat poza pe care mi-a facut-o mai jos. Am scos modele oricum. de_tuscan0004.bmp Share this post Link to post Share on other sites
HaKa 88 Posted January 28 Salut ! De aceasta data iti vom scoate BAN-ul , dar retine ca va prima si singura abatere acceptata ! Data viitoare BAN-ul va ramane PERMANENT ! 1 Share this post Link to post Share on other sites