Jump to content
Sign in to follow this  
zynor

[INCHIS] Reclamatie ICT

Recommended Posts

• FxFMdBG.png Nick (numele cu care jucai in momentul incidentului) : zynor22
  • FxFMdBG.png Nick-ul adminului pe care il reclami : ICT
  • FxFMdBG.png Harta pe care a avut loc incidentul :de_Train
  • FxFMdBG.png Data și Ora (cand s-a petrecut incidentul) :Exact acum ( 21.12.2024)
  • FxFMdBG.png Dovezi (Print Consola/Demo) :  LhW8mQB.png
  • FxFMdBG.png Descrierea situației :Salut! Am jucat un mix pe de_train contra lui "ICT" ,mi-a cerut demo ,i l-am dat dupa meci,dupa imi spune sa nu mai fac glume cu el ca o sa fac pauza o saptamana ,i-am raspuns cu "ok,da-mi pauza atunci" Si ma baneaza 24Ore pt limbaj. Vreau sa stiu si eu ce limbaj ofensator i-am adresat acestui admin,Nu i-am spus absolut nimic ,si-a varsat doar frustrarea pe mine ca l-am batut la in meci,astept sa luati masuri cu acesti "zmei" pe ts3

Masura s-a luat cu tine . Invata sa ai un limbaj mai educat si sa fii baietas . De basinosi si figuranti suntem satui “băi,băi,băi, zynor”

Edited by I C T

Si tu invata sa nu mai suferi de un admin pe ts3,Am fost foarte educat si am avut un limbaj cat se poate de decent,nu am injurat pe nimeni si nici nu obisnuiesc sa injur pe un joc, astept dovada ta pentru care am avut un limbaj needucat.seara buna

Vad ca poti sa fii si educat.  Cand mai intrii pe server sa nu te mai aud cu “ bai , bai, asta” 

ca nu vorbesti cu varu-tu . 

plus , cand ti se cere demo il dai si punct . Nu ca de ce imi ceri , te oftici , nu stiu ce . Nu mai face pe interesantul .

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Create New...