V.I.P 0 Posted July 14 Adminul care te-a sancționat :BUBU Server-ul :mixeroii Harta pe care a avut loc incidentul :inferno Data și Ora (cand s-a petrecut incidentul) :05.06 ora 00 din ce stiu ... Dovezi (Print Consola/Demo) : STEAM ID : V.I.P IP : Descrierea situației :Am stat pe ts pe canalul de mix multe ore pt a se strange oamenii , intre timp m-am bagat sa ma joc fc, iar pe fc iti trebuie anticheatul gg. Seara s-au strans si la mix am zis sa dam un mix repede ,eu am gresit uitand sa imi inchid gg , iar la final mii sa cerut wg ,avand gg activat nu am avut cum sa dau wg....si asa am primit ban .....multumesc Share this post Link to post Share on other sites
V.I.P 0 Posted July 14 https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2914848 pun si un wg sa aveti ...;) si sa vedeti ca toate sunt clear.... Share this post Link to post Share on other sites
HaKa 86 Posted July 15 Salut ! Dupa cum am discutat , este obligatia ta sa te asiguri ca poti face test WG cand ti se cere ! De aceasta data iti voi scoate BAN-ul dar retine ca va fi prima si singura data cand se va scoate pentru acest motiv ! Share this post Link to post Share on other sites