nestro 0 Posted June 30 Adminul care te-a sancționat : tvy Server-ul : mix.eroii.ro Harta pe care a avut loc incidentul : nu stiu Data și Ora (cand s-a petrecut incidentul) : nu stiu Dovezi (Print Consola/Demo) : . nu am STEAM ID : STEAM_0:1:182181623 IP :. 80.97.213.102 Descrierea situației Nu stiu cum am primit ban,nu am mai jucat de ceva timp aici si am ban pe ip... https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2906961 Share this post Link to post Share on other sites
GabrieL3103 0 Posted June 30 Salut, WG vad ca e ok, PRO din partea mea. Tvy mai stii de ce i-ai dat ban omului?? Spor! Share this post Link to post Share on other sites
octavian 3 Posted June 30 salut wg bun.pro unban.nu mai tin minte .doar sa se uite haka in istoric sa vada motivul .in rest nu am de ce ii da contra .... Share this post Link to post Share on other sites
kalash 10 Posted July 1 IP ul banat e pe nick writteninthestars, din verificări nu pare sa fii tu acela, asta înseamnă că ai prins ip ul banat. Pro unban Share this post Link to post Share on other sites