SNAJDAN-- 0 Posted May 24 Adminul care te-a sancționat : MANUUx Server-ul : MIX.EROII.RO Harta pe care a avut loc incidentul : nu eram pe harta cand am primit eram TS Data și Ora (cand s-a petrecut incidentul) : NU MAI STIU EXACT DATA SI ORA... Dovezi (Print Consola/Demo) : https://zippyshare.day/FB9DHUXPp26flRK/preview STEAM ID : STEAM_0:1:13781762 IP :86.127.217.137 Descrierea situației : PAI cum sa incep.. eram pe srv ne jucam..si niste colegi din ecipa au inceput sa ma jigneasca niste frustati de copii 1 cu numele rvn daca nu ma insel el si inca un maimutoi..in fine am tacut am tacut si dupa am inceput sa in injur si eu.. pb este ca ma injura de familie mare zmei iei, dupa mix am inceract sa discut cu adminul in cauza i.am spus de situatie i.am zis ca ma jignea si altele ,,ei tot nu au incetat nici macar pe tS ma jigneau si adminul nu zicea nimic..cam am inceput sa ii jignesc si eu am luiat ban.. am incercat sa ii spun dc mi,.a dat daor mie ban daca iei au inceput si l.am rugat sa scoata banul..SCUZE am 35 ani nu ma cobor la minte.a unor maimute dar totusi ..SALUT Share this post Link to post Share on other sites
intake 0 Posted May 24 Pro UNBAN , dar pe viitor ai grija la limbaj ! Share this post Link to post Share on other sites