Jump to content
Sign in to follow this  
Alexandru

[ACCEPTAT} Cerere Unban [Alexandru]

Recommended Posts

• wZvNfm7.png Adminul care te-a sancționat : I C T
  • wZvNfm7.png Server-ul : MIX.EROII.RO
  • wZvNfm7.png Harta pe care a avut loc incidentul : Inferno (nu mai stiu exact)
  • wZvNfm7.png Data și Ora (cand s-a petrecut incidentul) : in jur de ora 18 - 20
  • wZvNfm7.png Dovezi (Print Consola/Demo) : 😞
  • wZvNfm7.png STEAM ID :Steam # STEAM_0:1:217698578
  • wZvNfm7.png IP :92.72.51.3
  • wZvNfm7.png Descrierea situației : Am avut restrictie pe siteul wargods , si nu am avut posibilitatea sa dau wg , am reusit cu un vpn acum pot face .

Salut Alexandru, ataseaza un link WG la cerere, daca e in regula si poti face acum, pro unban.

Salut ! 

Tocmai tu sa nu dai WG ? :))))

Pune te rog un WG sa vedem ce si cum ! 

Ai zis ca wg-ul l-ai facut dupa ce ai cumparat vpn, vad ca ai facut tot pe germania

Posted (edited)

https://easyupload.io/m/006yjg uite bro zici ca ma sti de 2 zile , in fine , nu am jucat codat si nu o sa joc vreodata pe servare mix . Eroii sau .... ,  ai acolo 3 poze cu dovada ca nu am putut sa accesez site si nu ma lasa sa fac wg poti sa descarci si sa vezi.  Wg'urile alea rosi sunt pentru modele nu pentru cod ca nu poti trece cu nimic de gameguard care sa fie considerat cod . 

Edited by Alexandru

Pentru ca au iesit anumite discutii , o sa rog colegii din STAFF sa voteze cu PRO sau CONTRA UNBAN , motivand votul ! 

CONTRA 

Nu sunt profesionist dar aim.dll nu e model

Posted (edited)

Ms bro , de si nu stiu ce evaluezi tu dar.ma gandesc ca la wg'urile alea rosii ? Contra nu ? Bun next please ? 

Edited by Alexandru

@HaKa am sters cs'ul de fast cup bro alea le'am facut cand aveam cs ala , dupa ce am luat vpn am vrut sa vad daca ma lasa sa fac wg , daca vroiam sa ascund reinstalam si faceam wg cu cs curat , cs'ul meu e use default acum  , poti vedea in celelate wg pe care le'am mai facut .

Contra de la mine, motivul pentru care iti acord CONTRA l-a spus deja ICT

• Like 1

😂😂😂😂 Uni dau pro sau contra fara sa stie la ce sau de ce ... BuBu testele alea 2 wg sunt inainte sa iau ban , vezi wg meu postat dupa ce am luat ban ? Motivul nu am putut face wg . Dupa ce am luat ban mi'am bagat cs pentru fastcup ca ce era sa fac vroiam sa ma joc , apoi am luat un vpn sa pot face wg si am facut ai si un link cu 3 poze sa vezi dovada ca nu am putut face ... in fine mai bine va abtineti decat sa dati pro sau contra si nu aveti habar motivul .

Salutare,

De la mine ai PRO unban.

Avand in vedere ca esti ex-staff cred ca se poate trece cu vederea. Oricine merita o a doua sansa.

Spor!

Bun . Treaba sta in felul urmator :

1. NoRecoil nu are nici o treaba cu "modele" sau ce mai spui tu aici . 

2. Odata ce spui ca joci Fastcup cu nenorociri , de ce ar avea cineva incredere in tine , ca pe MIX joci curat ? 

3. @I C T isi da cu parerea in calitate de LIDER MIX ( de cand ai plecat tu , STAFF-ul se mai schimba ) 

4. Avand in vedere ca esti unul din baietii vechi , tu stii prea bine ce parere am eu despre codati sau manevristi .... 

5. In conditiile in care ai mai multe de PRO decat CONTRA , pentru moment vei primi UNBAN , dar te rog sa te gandesti bine cu ce "cs'uri " joci pe la noi , ca baietii te vor avea in vedere . Alta data cu siguranta nu se va mai accepta scuza "nu merge WG decat cu VPN sau mai stiu eu ce povesti" 

CF7AA561-8474-4E25-B4D3-908B1161E7D4.png309B4F55-4B7F-4CD5-97C0-D5D1299300F8.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Create New...