666666666666 0 Posted November 29, 2023 Adminul care te-a sancționat : CosMy Server-ul : mix.eroii.ro Harta pe care a avut loc incidentul : de_train Data și Ora (cand s-a petrecut incidentul) : nu mai stiu exact.. Dovezi (Print Consola/Demo) : https://imgur.com/a/jZNrqzM STEAM ID : Steam # STEAM_0:0:631329883 IP : 86.123.29.223 Descrierea situației : Deci, eu jucam foarte des aici la voi si nu stiam ca a fost bagata regula sa nu mai faci duck din rotita adica cu comanda bind mwheeldown + duck ca eu acum ceva timp cand jucam aici la voi stiam ca aveai voie adica faceau toti si eu cum nu am mai intrat de ceva timp nu stiam si asa am primit ban.. Share this post Link to post Share on other sites
CosMy 3 Posted November 29, 2023 1. incepem cu poze pe care ai atasat-o, da, de la mine ai banul, doar ca in loc de "sgs" grabindu-ma am scris permanent. 2. ai fost atentionat de catre baietii din echipa, care mi-au si confirmat ca faci sgs, sa nu mai faci. 3. nu cred ca a fost vreodata permis acest lucru pe serverele noastre. 4. imi sustin banu si ai CONTRA din partea mea ! Share this post Link to post Share on other sites
666666666666 0 Posted November 30, 2023 ba da, a fost permis acest lucru ala cu sgs adica ce spui tu aia cu bind mwheeldown +duck ca eu faceam tot timpul duck din rotita adica ,scroll" iar nu imi zicea nimic nimic chiar si direct_fum nu zicea nimic cand jucam cu el in echipa sau contra lui Share this post Link to post Share on other sites
666666666666 0 Posted November 30, 2023 +Eu credeam ca te refereai la bhop ul ala cu 500-800 fps uri dar vad ca te refereai la altceva.. Share this post Link to post Share on other sites
666666666666 0 Posted November 30, 2023 Cred ca ar trebui sa primesc unban ca nu stiam de chestia asta si in viitor nu o sa mai fac acest lucru la voi. Share this post Link to post Share on other sites
CosMy 3 Posted November 30, 2023 "Sgs-ul" se face prin rotita de la mouse (de care tu vb) + alte taste pt a accentua mult viteza jucătorului pe harta, locuri care este strict interzis și nu cred ca, nimeni nu ti-a zis nimic cu atât mai puțin @direct_fum, in continuare parerea mea este CONTRA dar o sa las si la aprecierea celorlalți menbri din staff. Share this post Link to post Share on other sites
666666666666 0 Posted November 30, 2023 Nu bro, direct_fum chiar nu mi a spus de duck ul pe care il faceam din rotita chiar daca eram cu el in echipa sau contra lui, ti am spus, eu cand jucam pe comunitate majoritatea faceau asta si nu primeau nimic.. dar dupa cum am spus nu stiam de chestia asta, cred ca merit unban ca pe viitor nu o sa mai gresesc... Share this post Link to post Share on other sites
666666666666 0 Posted November 30, 2023 ba frate, nu mi ai dat nici un advertisment m ai lasat sa fac + chiar nu stiam ca nu am voie frate ti am spus... Share this post Link to post Share on other sites
666666666666 0 Posted November 30, 2023 sincer chiar imi pare rau ca am facut ca daca stiam nu faceam... Share this post Link to post Share on other sites
HaKa 88 Posted November 30, 2023 Salut ! Sper ca ai inteles ca nu este permis ! De data aceasta iti voi scoate BAN-ul dar retine ca va fi prima si singura data cand se va scoate pentru acest motiv ! P.S. Nu a fost permis niciodata la noi pe comunitate Share this post Link to post Share on other sites