Jump to content
Sign in to follow this  
KendL

[RESPINS] Cerere Admin KendL

Recommended Posts

• U2yy8ci.png Nume: Alex
  • U2yy8ci.png Nick: KendL
  • U2yy8ci.png Steam ID(On): STEAM_0:0:574461748
  • U2yy8ci.png Unique ID TS3: 47gdFIMps2cHjPqYC249TnTJJ+o=
  • U2yy8ci.png Profil Steam(Link): https://steamcommunity.com/id/2036532/
  • U2yy8ci.png Vârsta: 14
  • U2yy8ci.png De ce vrei sa fii admin: pentru a imi ajuta prieten care sunt admini si a ma asigura ca aceasta comunitate este un curata si fara persoaane toxice
  • U2yy8ci.png Experiență ( in ani sau luni, nu procentaj si nu cuvinte precum "destula"  ) : 4 ani (uni oameni au spus ca de 4 ani ma joc cs)
  • U2yy8ci.png Ai citit regulamentul?:Da
  • U2yy8ci.png Care este cuvantul cheie?: surpriza
  • U2yy8ci.png Link gametracker.rs cu nick-ul vostru pe serverele de mix , ca sa putem verifica timpul jucat pe serverele de mix ( https://www.gametracker.rs/player/89.40.104.40:27015/%255BB1%255D%2BKendL.dll/

Salut, ai făcut acum 8 zile cerere pe altă comunitate prin urmare ai admin acolo. 

Contra 

Salut, kalash  eu am renuntal acolo din vina lui assasin pentru ca nu ma simteam bin e pe acea comuniteate 

Salut!

Intrii pe ts si la mix, dar nu stai...joci un mix si pleci.

Avem nevoie de persoane care sa isi aloce timpul catre playerii ce ne viziteaza comunitatea!

Momentan Contra!

Esti destul de "crud", petrece mai mult timp cu noi pe ts si mix-uri si eu imi voi schimba votul ulterior...probabil si ceilalti colegi deasemenea!

Spor la joaca!

• Like 1

23 minutes ago, ARn said:

Salut!

Intrii pe ts si la mix, dar nu stai...joci un mix si pleci.

Avem nevoie de persoane care sa isi aloce timpul catre playerii ce ne viziteaza comunitatea!

Momentan Contra!

Esti destul de "crud", petrece mai mult timp cu noi pe ts si mix-uri si eu imi voi schimba votul ulterior...probabil si ceilalti colegi deasemenea!

Spor la joaca!

Eu nu imi schimb decizia nici daca doarme cu noi pe ts :) CONTRA ! 
1. Exact cum au spus colegii mai sus, faci cerere pe alta comunitate si mai vrei si aici? Pe bune?!

2. Ai fost prins cu, cod aici :) sti destul de bn.

3. Cand ti se fac poze sau ti se cere wg esti arogant si ai niste raspunsuri iesite din comun ! Bafta ca player ! 

Salut . 
Din moment ce acum cateva zile ai avut cerere acceptata pe alta conunitate , nu putem sa iti oferim grad aici . 
Mai mult decat atat , momentan colegii nu sunt convinsi ca poti face parte din STAFF . 
Iti recomand sa petreci mai mult timp la boi pe comunitate , pentru ca baietii sa te cunoasca mai bine si cu siguranta , daca esti baiat de treaba , votul lor se va schimba in PRO . 
Pentru moment iti voi refuza cererea ! 

60F28C44-F83E-4E7E-BF0A-C2E96E1E5735.png309B4F55-4B7F-4CD5-97C0-D5D1299300F8.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Create New...