CosMy 2 Posted November 10 Las si eu demo (il are din doua bucati) asta aici la cererea mai multor player, dupa cum stiti eu nu ma pricep prea tare dar voi cu siguranta stiti, astept un raspuns pt ca sunt cateva reclamatii la adresa lui. Multumesc anticipat ! https://easyupload.io/m/k39iki Share this post Link to post Share on other sites
LexX 1 Posted November 11 Salut , m-am uitet si eu , are faze de wall si multa plangeri la mix ! Sunt pro BAN! 1 Share this post Link to post Share on other sites
kalash 6 Posted November 12 Salut, am vizionat demo si nu vad sa aiba ceva, e un jucator low spre mediu la cum joaca, verifica pozitiile si joaca la sunet. 1 Share this post Link to post Share on other sites
ARn 4 Posted November 12 On 11/10/2023 at 10:55 PM, CosMy said: Las si eu demo (il are din doua bucati) asta aici la cererea mai multor player, dupa cum stiti eu nu ma pricep prea tare dar voi cu siguranta stiti, astept un raspuns pt ca sunt cateva reclamatii la adresa lui. Multumesc anticipat ! https://easyupload.io/m/k39iki Vizionat demo! Pe demo asta nu are nimic, joaca la sunet si se pozitioneaza bine. P.S. In schimb in seara cand i s-a cerut demo, a avut faze ciudate de wall. Aseara cand am intrat la mix, avea 31-5, dupa ce am stat spec si eu si alti admini, a terminat meciul cu 35-19... Are faze ciudate. Trebuie cerute mai multe demo-uri pana gasim ceva concludent! 2 Share this post Link to post Share on other sites
HaKa 84 Posted November 12 Asteptam sa voteze si ceilalti colegi si vom lua o decizie Share this post Link to post Share on other sites
ARn 4 Posted November 12 46 minutes ago, HaKa said: Asteptam sa voteze si ceilalti colegi si vom lua o decizie P.S. Are deja ban permanent, dat de Trandafir aseara, ca nu a prezentat demo la solicitarile noastre! A zis ca-l incarca si a iesit dupa 5 minute! Share this post Link to post Share on other sites
1924 am parole 1 Posted November 13 Salut, in demo nu are nimic dar are multe faze de wall daca stam sa luam in considerare alte demo-uri care le are jucate aici 🙂 plus ca trandafir ia cerut demo si a dat drop.. din partea mea PRO BAN ! ( cu toate ca are deja ban luat ) Share this post Link to post Share on other sites