cRz 0 Posted November 4, 2023 1. NickName: cRz 2. IP: 192.168.1.14 3. SteamID: STEAM_1:0:722439735 4. Data & Ora: 19:00 28/10/2023 5. NickName-ul Admin-ului: TiBi 6. Motiv: motivul adminului citez "no.wg". Dimpotriva wg a fost trimis. I-am explicat intr-o maniera politicoasa problema mea cu cs-ul downloadat. Daca ii dau Windows Tab sa bag jocul in bara sa pot accesa WG am 90% cand dau inapoi pe cs sa nu ramana deschis si sa se bage automat in bara. E o problema cu cs-ul. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa imi raspunzi in maniera "ai iesit deci pa". Astept un raspuns de la cineva capabil in a primi si constata un WG TRIMIS 🙂 Multumesc. Si doar ca sfat, sa stii ca daca vezi arma playerului inainte de a trage, nu este wall 🙂 7. Dovezi (obligatoriu): https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2763741 Share this post Link to post Share on other sites
sasuke 0 Posted November 4, 2023 Mulțumesc pentru înțelegere Share this post Link to post Share on other sites
HaKa 86 Posted November 4, 2023 Salut . Vad ca ai revenit cu o noua cerere , in care ai WG-ul curat ! Am inteles ca ai steam de acum deci e totul in regula . Spor la joaca ! Share this post Link to post Share on other sites