RepTilaaa 0 Posted October 19, 2023 Nick : RepTilaaa Vărstă/Age :30 SteamID : STEAM_0:0:550551295 TeamSpeak3 On/off: ON Link gametracker cu nick-ul vostru /Link gametracker with your nickname : RepTilaaa Dovada WarGods test /Proof of WarGods test: https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2750458 Share this post Link to post Share on other sites
LexX 1 Posted October 20, 2023 Salut ! deocamdata CONTRA ! te asteptam mai des la joc și cu singurata o sa ai un pro de la mine ! Share this post Link to post Share on other sites
HaKa 86 Posted October 20, 2023 Salutare ! Deoarece statisticile de la gametracker de ceva timp nu functioneaza , implicit nu pot verifica exact cate ore ai jucate pe serverul nostru PUBLIC , asa ca o sa rog colegii din STAFF-ul serverului PUBLIC sa voteze cu PRO sau CONTRA argumentand voturile si in functie de rezultat , iti vom da GRAD sau va trebui sa te integrezi in comunitate , petrecand mai mult timp cu noi pentru a te cunoaste mai bine ! Trebuie sa intelegi ca avem o comunitate veche , in care s-au investit foarte mult timp si bani si nu ne jucam sa dam grad imediat oricui vine si joaca 2/3/5/7 zile aici ! Ne dorim STAFF de calitate , implicat si in primul rand RESPECTUOS ! Share this post Link to post Share on other sites
SeMaKa 1 Posted October 21, 2023 (edited) Contra si eu. Nu te stiu nici pe ts, nici pe public.. Edited October 21, 2023 by SeMaKa Share this post Link to post Share on other sites
gymy 13 Posted October 21, 2023 Contra și eu deși în ultimul timp nam fost non stop pe server am urmărit playeri și nu team văzut. Întra mai des sa te cunoască lumea și întra și TS Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Smuty 0 Posted October 21, 2023 Eu unu sunt contra,nu te-am văzut mai de loc pe server, chit ca n-am mai avut eu asa activitate, dar în timpul în care am întrat și am stat spectate sau jucam nu te-am văzut. Încearcă sa fi activ,respectuos,sa nu ai probleme pe sv,etc și asa vei primii. Spor în continuare!! Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Smuty 0 Posted October 21, 2023 (edited) . Edited October 21, 2023 by Mr.Smuty Share this post Link to post Share on other sites
Marinik 0 Posted October 21, 2023 Nu il cunosc bine eu am si lipsit o perioada las la aprecierea celor ce il cunosc dar nu are ore pe server contra mic din partea mea Share this post Link to post Share on other sites
Kaby 1 Posted October 21, 2023 CONTRA! Nu te-am văzut pe server mai deloc. Implică-te cu mai multă activitate pe server și pe ts apoi revin-o cu o altă cerere. Share this post Link to post Share on other sites
ARn 4 Posted October 21, 2023 Salutare! Cred ca ai facut cerere im sectiunea gresita,aici e pentru serverul de public. Baiatul nu joaca pe public, e prezent la mix-uri aproape in fiecare zi. Spor la joc! Share this post Link to post Share on other sites
HaKa 86 Posted October 21, 2023 Daca cererea e facuta pentru admin MIX te rog sa faci o noua cerere la sectiunea corecta respectand modelul de acolo ! Multumesc de intelegere ! Share this post Link to post Share on other sites
Alexandru 4 Posted November 25, 2023 Salut , din cate stiu omu joaca des pe servarele de mix , parerea mea e ca merita o sansa la admin pe public daca doreste , Pro ! 😄 Share this post Link to post Share on other sites
HaKa 86 Posted November 25, 2023 SECTIUNE GRESITA ! Share this post Link to post Share on other sites