SulL^KeNNzoRR 3 Posted October 15, 2023 Nick (numele jucatorului suspectat) :Keep/ Keepsanu Harta pe care a avut loc incidentul :de_dust2 Data și Ora (cand s-a solicitat demo) :15/10/23 21:30 Dovezi (Link demo) :Terrorists_vs_Counter-Terrorists_15-10-2023_22-23_de_dust2 (mediafire.com) Descrierea situației :Il suspectez de wall si ceva pe tras dar nu sunt sigur, sunt multi de pe comunitate care il suspecteaza Share this post Link to post Share on other sites
Alexandru 4 Posted October 16, 2023 O sa ma uit pe demo si revin cu o decizie:) Share this post Link to post Share on other sites
keepsanu 0 Posted October 16, 2023 Astept orice fel de control din partea unui membru staff, prin Team Viewer, Supremo. Am incercat sa descarc AnyDesk dar din pacate nu imi merge. De cand am inceput sa joc pe aceasta comunitate, am fost etichetat "codat". Am dar multe Demo-uri, dovezi si tot restul de filmulete, tocmai ca sa "inchid" gura unor persoane din staff care ma considera codat. Am sa las ceva live uri si un video de cand joc pe comunitate sa le vedeti pe toate. Nu ma feresc si nu ma simt "murdar/codat" cum zic altii. Mereu am fost deschis.. si de-acuma incolo voi continua in a face live uri in timp ce ma joc pe mix uri. Incep prin a zice ca da. Am VAC ban pe acest cont de steam. Acest VAC ban se afla pe CS:GO luat in urma cu 2-3 ani de zile, folosind cod. Cum am zis nu mi-e rusine sa zic acest lucru. Dar CS 1.6 nu l-am jucat nici o data cu cod si nici nu il voi juca, il joc pur si simplu din placere. Toate demo-urile pe care le-am dat au rezultat curate in acel program de il folositi. Link-uri de la video: Acum 8 ani de zile : Inteleg ca sunt unii playeri ofticati care vor sa ma baneze pentru ca nu fac fata.. Dar ura asta si invidia pe care o au impotriva mea zicand ca sunt un codat este excesiva. Cum am spus si mai sus astept orice fel de test teamviewer si daca reuseste sa afle/gaseasca ceva legat de cod pentru CS 1.6 eu promit ca voi pleca dupa aceasta comunitate si nu veti mai avea nici o "treaba cu codatu". Voi fii pe TS. Daca va pricepeti la test, va astept (sa fie din staff) sau propus de HaKaa. Share this post Link to post Share on other sites
LexX 1 Posted October 16, 2023 Salut ! M-am uitat si eu pe demo intradevar are 2-3 faze suspecte dar putea sa primeasca si info , deci nu sunt de acord cu ban-u ! Share this post Link to post Share on other sites
keepsanu 0 Posted October 16, 2023 2 hours ago, LexX said: Salut ! M-am uitat si eu pe demo intradevar are 2-3 faze suspecte dar putea sa primeasca si info , deci nu sunt de acord cu ban-u ! Este greu sa zici dupa un demo ca este vorba despre wall.. avand in vedere ca ne jucam toti pe TeamSpeak.. Vorba lui LeXX, mai primesti info-uri care sunt bune, si altele rele. De asta am si inceput sa fac live ca sa distrug din start vorba despre wall. Drept exemplu am sa l dau pe NADGOB, care la fel m-a acuzat de wall la o faza: La minutul 1:32:20 se poate vedea ca nadgoB il omoara pe IonutM si mi-a dat info ca s-ar putea sa vina dupa Bsite. Eu m-am tras pe CT Spawn si am asteptat sa vad pe unde vine. Dupa aceea mi-a dat info sa ma uit si in apartamente. Si de acolo au inceput iarasi "banuielile". Revenind la ce a zis LeXX este greu sa acuzi pe cineva despre WALL avand in vedere ca sunt alte 4 persoane care joaca in acelasi team. Share this post Link to post Share on other sites
HaKa 87 Posted October 16, 2023 Salut ! Ti-am editat postarile si ti-am scos LINK-urile . Nu acceptam link-uri externe de genul acesta pentru ca se considera PUBLICITATE ! Va rog sa discutati doar pe DEMO-uri facute la noi pe comunitate ! Nu am timp in seara asta dar cu siguranta ma voi uita si eu pe DEMO si voi reveni cu o parere ! Pana atunci am sa rog colegii din STAFF sa voteze ! Share this post Link to post Share on other sites
keepsanu 0 Posted October 16, 2023 Doar un singur link era extern. Celelalte link -uri au fost facute pe comunitate.. Toate live-urile sunt facute aici pe mix urile comunitati.. Ma rog, nu si mai are rostul acum ca le-ai sters.. sunt multe si cu ore multe.. sa le luati parte n parte la vizionat va prinde iarna Share this post Link to post Share on other sites
SulL^KeNNzoRR 3 Posted October 16, 2023 On 10/15/2023 at 10:36 PM, SulL^KeNNzoRR said: Nick (numele jucatorului suspectat) :Keep/ Keepsanu Harta pe care a avut loc incidentul :de_dust2 Data și Ora (cand s-a solicitat demo) :15/10/23 21:30 Dovezi (Link demo) :Terrorists_vs_Counter-Terrorists_15-10-2023_22-23_de_dust2 (mediafire.com) Descrierea situației :Il suspectez de wall si ceva pe tras dar nu sunt sigur, sunt multi de pe comunitate care il suspecteaza https://easyupload.io/349jgi pentru cine nu poate descarca de pe mediafire Share this post Link to post Share on other sites
kalash 10 Posted October 16, 2023 (edited) Salut, am vizionat demo-ul si pot spune ca nu e vorba de wall sau altceva, se vede dupa movement si tinta cum o tine ca stie sa joace. Singura faza pe care am revazut-o de 2 ori a fost cea in care a facut ace pe x1 si din cauza careia s a cerut si demo ul acesta, din chat am vazut ca, colegul meu kenzor a zis ca ai facut pre-fire lor, ceva total gresit! Ai intrat din scara si a facut kill pe lung kenzor pe Gabriel care a dat info 100%, dar a stiut pozitia ta.. dupa cativa pasi facuti o auzit pasul facut de kaby pe lung si a tinut pozitia pret de 3-5 secunde in care a si iesit si l a omorat, iar pe kenzor stiindu l in lung a tinut lungul si a facut kill! Iar comentariile in + ale lui Pufu nu isi aveau rostul ( o da pe fata, e codat ) asta e oftica de care am avut si eu parte o lunga perioada de vreme in care jucam bine si mi se cerea cate ceva mix de mix, iar greseala tuturor celor care acuza de cod este ca nici macar nu vizioneaza demo sa vada despre ce este vorba de fapt si cum s a intamplat sa ii bat/batem Se vede experienta de joc, monitorul si fps urile ridicate cum zice arn, verifica pozitiile dupa cutii, groapa, lung si tinta o tine in zonele comune. Contra ban ului! Succes Edited October 16, 2023 by kalash Share this post Link to post Share on other sites
ARn 4 Posted October 17, 2023 Contra ban! Sustin ce a zis si kalash, am vizionat demo, baiatul joaca bine la sunet si e receptiv la info. Eu nu l.am prins la joc decat 2 mix-uri in care am fost in aceeasi echipa si am ramas placut surprins ca e atent in joc, se pozitioneaza bine si da info bun. Referitor la tras, stiu sigur ca joaca 300fps, altfel, cum am zis si in alt topic, iti confera un avantaj pe tras, pe langa multe dezavantaje. Daca baiatul e multumit cum i se misca pe 300 fps, strict treaba lui. Dar din acest demo si ce am mai vazut la el, parerea mea e ca e curat. Share this post Link to post Share on other sites
Alexandru 4 Posted October 17, 2023 (edited) Salut , da nu este vorba de wall , dar are multe faze ONE TAP si sunt 100% sigur ca are ceva pe tras , are si experienta dar si registre + shotting fixed cu siguranta , Multe faze in care trage pe langa om si gloantele intra . O faza am postat pe grup sa vedeti si voi cum i da cap lui Hory pe lung si trage pe langa el 😄 . Daca e asumat sa spuna singur ce foloseste si doritor sa renunte la ele, atunci o sa fiu contra ban pana atunci . Pro BAN!!!! Edited October 17, 2023 by Alexandru Share this post Link to post Share on other sites
HaKa 87 Posted October 20, 2023 Deoarece rezultatul votului indica 3 VOTURI CONTRA vs 1 VOT PRO , vom considera acest jucator CURAT pana la noi dovezi si topicul se poate inchide ! Share this post Link to post Share on other sites