Jump to content
KendL

[RESPINS] Cerere Admin KendL

Recommended Posts

• U2yy8ci.png Nume:Alex
  • U2yy8ci.png Nick:KendL
  • U2yy8ci.png Steam ID(On):STEAM_0:0:574461748
  • U2yy8ci.png Unique ID TS3: 4+Dj9Gr3NnvAprRiv6MCwxHF/js=
  • U2yy8ci.png Profil Steam(Link):https://steamcommunity.com/id/2036532/
  • U2yy8ci.png Vârsta: 14
  • U2yy8ci.png De ce vrei sa fii admin:pentru a ajuta aceasta comunitate sa fie una curata sa fara codati
  • U2yy8ci.png Experiență ( in ani sau luni, nu procentaj si nu cuvinte precum "destula"  ) : 4-5 ani
  • U2yy8ci.png Ai citit regulamentul?: Da
  • U2yy8ci.png Care este cuvantul cheie?:"surpriza"
  • U2yy8ci.png Link gametracker cu nick-ul vostru pe serverele de mix

Salut ! 

O sa rog colegii din STAFF-ul MIX EROII sa voteze cu PRO sau CONTRA , argumentand voturile . 

In functie de rezultat , vei primi sau nu grad de ADMIN pe MIX EROII ! 

Multumesc pentru intelegere ! 

Salut, contra admin! Nu te am vazut suficient de mult pe serverele noastre, esti de puțin timp printre noi, iar varsta cu experiența in admin nu bate 

Salut, din partea mea ai PRO , rugamintea mea este atunci cand vrei sa iei o decizie pentru a sanctiona pe cineva sa intrebi pe ceilalti admini inainte si sa nu faci de capul tau si sa citesti bine regulamentul. 

Pro din partea mea.

p.s. Experiența nu înseamnă de când joci tu cs 4-5 ani ci se referă la experienta in adminat.

Sa auzim de bine! 

Având în vedere ca ai mai făcut o cere în trecut și ai încercat cumva sa "fentezi" ne citind regulamentul și nu aveai nici ore jucate, aici nu ai atașat ultimul "test gametracker", din partea mea este "contra" !

Din pacate , STAFF-ul a votat in marea majoritate CONTRA ! 

Te asteptam sa stai mai mult la joaca cu noi pentru ca baietii sa te cunoasca mai bine si cu siguranta daca esti de treaba , voturile se vor schimba ! 

60F28C44-F83E-4E7E-BF0A-C2E96E1E5735.png309B4F55-4B7F-4CD5-97C0-D5D1299300F8.png

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...