KendL 0 Posted September 17, 2023 Nume:Alex Nick:KendL Steam ID(On):STEAM_0:0:574461748 Unique ID TS3: 4+Dj9Gr3NnvAprRiv6MCwxHF/js= Profil Steam(Link):https://steamcommunity.com/id/2036532/ Vârsta: 14 De ce vrei sa fii admin:pentru a ajuta aceasta comunitate sa fie una curata sa fara codati Experiență ( in ani sau luni, nu procentaj si nu cuvinte precum "destula" ) : 4-5 ani Ai citit regulamentul?: Da Care este cuvantul cheie?:"surpriza" Link gametracker cu nick-ul vostru pe serverele de mix Share this post Link to post Share on other sites
HaKa 86 Posted September 17, 2023 Salut ! O sa rog colegii din STAFF-ul MIX EROII sa voteze cu PRO sau CONTRA , argumentand voturile . In functie de rezultat , vei primi sau nu grad de ADMIN pe MIX EROII ! Multumesc pentru intelegere ! Share this post Link to post Share on other sites
kalash 10 Posted September 18, 2023 Salut, contra admin! Nu te am vazut suficient de mult pe serverele noastre, esti de puțin timp printre noi, iar varsta cu experiența in admin nu bate Share this post Link to post Share on other sites
Alexandru 4 Posted September 18, 2023 Salut, din partea mea ai PRO , rugamintea mea este atunci cand vrei sa iei o decizie pentru a sanctiona pe cineva sa intrebi pe ceilalti admini inainte si sa nu faci de capul tau si sa citesti bine regulamentul. Share this post Link to post Share on other sites
octavian 3 Posted September 18, 2023 Pro grad admin mix Share this post Link to post Share on other sites
Mejust 1 Posted September 18, 2023 Contra.Ptr admin ai nevoie de un anumit discernamant pe care il vei dobandi mai tarziu. Share this post Link to post Share on other sites
LexX 1 Posted September 18, 2023 Contra! nu te-am vazut decat o data pe server ! Share this post Link to post Share on other sites
HaKa 86 Posted September 18, 2023 Voi mai lasa votul deschis pana maine seara . Share this post Link to post Share on other sites
GabrieL3103 0 Posted September 18, 2023 Pro din partea mea. p.s. Experiența nu înseamnă de când joci tu cs 4-5 ani ci se referă la experienta in adminat. Sa auzim de bine! Share this post Link to post Share on other sites
CosMy 3 Posted September 18, 2023 Având în vedere ca ai mai făcut o cere în trecut și ai încercat cumva sa "fentezi" ne citind regulamentul și nu aveai nici ore jucate, aici nu ai atașat ultimul "test gametracker", din partea mea este "contra" ! Share this post Link to post Share on other sites
HaKa 86 Posted September 20, 2023 Din pacate , STAFF-ul a votat in marea majoritate CONTRA ! Te asteptam sa stai mai mult la joaca cu noi pentru ca baietii sa te cunoasca mai bine si cu siguranta daca esti de treaba , voturile se vor schimba ! Share this post Link to post Share on other sites