Jump to content
Sign in to follow this  
feitan

[RESPINS] feitan

Recommended Posts

• wZvNfm7.png Adminul care te-a sancționat : tvy
  • wZvNfm7.png Server-ul : mix.eroii.ro
  • wZvNfm7.png Harta pe care a avut loc incidentul : inferno
  • wZvNfm7.png Data și Ora (cand s-a petrecut incidentul) : in jur de ora 21 pe 14.09.2023
  • wZvNfm7.png Dovezi (Print Consola/Demo) : https://easyupload.io/izzzav - demo
  • wZvNfm7.png STEAM ID : STEAM_0:0:30419147 
  • wZvNfm7.png IP : - 
  • wZvNfm7.png Descrierea situației : am jucat 3 mixuri aici la primu mi au cerut wg le am dat au zis ca e ok dupaia mi au cerut iar in al 3 lea mix le am dat si la sfarsit fara sa mi ceara nimeni pe server demo a venit tvy la mine inainte sa ies sa i dau demo normal ca i am dat ca n am vrut sa mi aud discutii dupa si cand intru la 2 ore sa ma joc ma trezesc cu ban pe motiv "idealjumpdetected" nici macar nu stiu ce ar trebuii sa fie asta si cum s a ajuns la asta stau la orice verificare si tot 

n am auzit in viata mea de asa ceva va dau toate demourile sa le verificati poate e si ceva de la aplicatie ca si lu guerilla i a aparut ceva de genu si inca are liveu postat

Buna,banul a fost da pentru urmatoarele:

Demo cerut si dat cu 30 de mega,iar normal trebuie sa fie 100 si ceva de mega.

Iar la scanarea apare o chestie care nu are voie sa fie acolo.Nu conteaza ce este demoul trebuie sa fie clean.

hack feli.png

live u lu guerilla cand o aplicatie d asta de demo a fost gresita la 6:30 i a aparut lu eno de la nimic nospread si tot a primit unban pt nospread sie u pt perfect jump care nu ma ajuta cu nimic la mix nu primesc?

Salut ! 

Aici nu se fac comparatii intre motivele care au stat la baza UNBAN-ului pentru unii si altii ! 

Demo-ul tau trebuie sa fie curat si punct ! 

60F28C44-F83E-4E7E-BF0A-C2E96E1E5735.png

309B4F55-4B7F-4CD5-97C0-D5D1299300F8.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Create New...