feitan 0 Posted September 14, 2023 Adminul care te-a sancționat : tvy Server-ul : mix.eroii.ro Harta pe care a avut loc incidentul : inferno Data și Ora (cand s-a petrecut incidentul) : in jur de ora 21 pe 14.09.2023 Dovezi (Print Consola/Demo) : https://easyupload.io/izzzav - demo STEAM ID : STEAM_0:0:30419147 IP : - Descrierea situației : am jucat 3 mixuri aici la primu mi au cerut wg le am dat au zis ca e ok dupaia mi au cerut iar in al 3 lea mix le am dat si la sfarsit fara sa mi ceara nimeni pe server demo a venit tvy la mine inainte sa ies sa i dau demo normal ca i am dat ca n am vrut sa mi aud discutii dupa si cand intru la 2 ore sa ma joc ma trezesc cu ban pe motiv "idealjumpdetected" nici macar nu stiu ce ar trebuii sa fie asta si cum s a ajuns la asta stau la orice verificare si tot Share this post Link to post Share on other sites
feitan 0 Posted September 15, 2023 n am auzit in viata mea de asa ceva va dau toate demourile sa le verificati poate e si ceva de la aplicatie ca si lu guerilla i a aparut ceva de genu si inca are liveu postat Share this post Link to post Share on other sites
ion cu vaca 0 Posted September 15, 2023 Buna,banul a fost da pentru urmatoarele: Demo cerut si dat cu 30 de mega,iar normal trebuie sa fie 100 si ceva de mega. Iar la scanarea apare o chestie care nu are voie sa fie acolo.Nu conteaza ce este demoul trebuie sa fie clean. Share this post Link to post Share on other sites
feitan 0 Posted September 15, 2023 live u lu guerilla cand o aplicatie d asta de demo a fost gresita la 6:30 i a aparut lu eno de la nimic nospread si tot a primit unban pt nospread sie u pt perfect jump care nu ma ajuta cu nimic la mix nu primesc? Share this post Link to post Share on other sites
HaKa 86 Posted September 17, 2023 Salut ! Aici nu se fac comparatii intre motivele care au stat la baza UNBAN-ului pentru unii si altii ! Demo-ul tau trebuie sa fie curat si punct ! Share this post Link to post Share on other sites