ion cu vaca 0 Posted September 10, 2023 1. NickName: te quero 2. IP: 85.139.145.121 3. SteamID: "Ion cu vaca" 601 STEAM_0:0:419128802 4. Data & Ora: nu stiu precis cred ca o fost ieri 5. NickName-ul Admin-ului: gymy cu steam id STEAM_0:1:449684315 6. Motiv: nowg 7. Dovezi (obligatoriu): Baiatul nu stie limba romana nici sa citeasca,baieti il stiu deja el da wargod dar trebuie eu sa il fac eu, ca el deschide doar jocul si ts-ul si intra la joc,nu stie el sa faca teste wargod,sau poze sau demouri. Daca se poate scoateti banu si cereti cand sunt si eu prin zona,are 9 ani. Baiatul era ts dar nu stind vorbi nu a putut explica nici la un admin macar pe ts nimica :). Inca ceva,ai dat ban pe ip si cand dai ban asa iau si eu ban si nu ma pot conecta nici eu,pentru ca este acelasi ip. Multumesc. Share this post Link to post Share on other sites
HaKa 86 Posted September 11, 2023 Salut ! Intrebare de 1000 de puncte : daca nu stie limba romana si nici nu stie sa citeasca , ce face pe ts ??? De data asta voi face o exceptie si ii voi scoate BAN-ul , doar pentru ca jucati de pe acelasi ip , dar RETINE ca va fi prima si singura data cand se va scoate pentru acest motiv ! Incearca te rog sa ii arati cum se face un WG daca tot stie sa dea drumu la TS si CS si sa se joace ! Share this post Link to post Share on other sites