1qpac 0 Posted October 15, 2022 1. NickName: 1Q | Pac 2. IP: 84.117.6.162 3. SteamID: 4. Data & Ora: 15.10.22/16:40 5. NickName-ul Admin-ului: 84.117.6.162 6. Motiv: redWG 7. Dovezi (obligatoriu): https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2476757 - acesta este wg facut inainte de ban, daca va uitati la el si nu doar la wg ca este rosu o sa va dati seama ca nu era nevoie de ban. Intr-adevar, wg a iesit rosu din cauza cfg, pot sa va ofer cfg sa vedeti ca nu este nimic necurat acolo care sa ma avantajeze sau pot renunta de tot la cfg. Chiar imi place comunitatea eroii si as vrea sa continui sa joc aici. Orice ati decide, numai bine! Share this post Link to post Share on other sites
SeMaKa 1 Posted October 15, 2022 BIG NO! WG ROSU , WG-UL TREBUIE SA FIE ALBATRU CLEAN! Share this post Link to post Share on other sites
CiucaS 0 Posted October 15, 2022 Contra ...prea multe aliasuri in cfg Share this post Link to post Share on other sites
HaKa 86 Posted October 15, 2022 Salut ! Sincer sa fiu nu am vazut multe wg-uri la viata mea cu atatea alias-uri . La noi sunt permise maxim 2 (cele de la steam default ) . Pana nu vi cu o cerere de unban cu wg curat nici nu se pune discutia sa se scoata ban-ul . Multumim de intelegere ! Share this post Link to post Share on other sites