Jump to content
Sign in to follow this  
MCs23

[RESPINS] Cerere unban mcs23

Recommended Posts

Salut,

mai jos aveti link-ul de wg cerut si oferit:

https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2368862

comentariile adminului: 

[ STAFF] Pedobear : esti bun
*** RUss killed (1)CSDOWN | Original player with a headshot from m4a1 ***
[ STAFF] Pedobear : si cu wall si cu aliasuri

care wall ? si care aliasuri care sa influenteze jocu ? 

joc pe acest server de vreo 4-5 luni verificat saptamanal fara probleme . atasez si poze cu screenshoturi:

https://imgur.com/a/jUsbYpg

Rog unban si sincer un ban pt admin , este rage ban pt ca l-am luat de vreo 2-3 ori... nu are rost sa fii admin daca nu poti sa-ti stapanesti emotiile si aduci injurii.

[ STAFF] Pedobear : fa mi un wg daca te tin coitzele alea micute ❤️

[DEAD] [ STAFF] Pedobear : pripasule

Mersi.

Imi cer scuze pentru acest limbaj neadecvat dar partea in care ma luai la pl nu ai mai pus-o , in fine eu am cerut la admini sa iti ceara wargods si ai aliasuri + module ! 

Dovezi : image.thumb.png.3d35d48ce49b01e0f5b280da5e0f61ff.pngimage.thumb.png.001a3e611049b08bebc98f4cbe73acf3.png

Curios ca iti arata in wargods de cate ori am fost verificat si nimeni nu s-a legat de asta, joc pe laleagane in fiecare zi cu teste wg , nimeni nu a zis nimic, macar verifica daca e executat acel config in joc, si unde e wall-ul pana la urma ? si modulele ? dai unban stii bine ca joc demult pe server si am fost verificat de x ori fara ca nimeni sa se lege de asa ceva, stii si u bine ca faci un abuz... iar legat de partea mea de limbaj chiar nu ti-am vb urat , ti-am zis doar ca vb prostii cand ai zis ca am wall si aliasuri...  erai suparat ca te-am luat , te-ai dat de gol cu flash dat aiurea... ti-am explicat , de acolo ai inceput cu injurii... 

si wow ce aliasuri am... de server de acm 10 ani cand jucam 2 vs 2 , pe bune ? macar verifica data viitoare... 

// ----------------------------- 
// SpawNyK`s 3rr Script v2 
// ----------------------------- 

alias w "wait" 
alias w5 "w; w; w; w; w" 
alias w10 "w5; w5" 
alias w50 "w10; w10; w10; w10; w10" 

// wait alias 
alias wait4 "wait; wait; wait; wait" 
alias wait8 "wait; wait; wait; 
wait; wait; wait; wait; wait" 
alias wait0 "wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait; wait" 
alias wait16 "wait8; wait8" 
alias wait1s "wait0; wait0; wait0; wait0; wait0; wait0; wait0; wait0; wait0; wait0" 
alias wait3s "wait1s; wait1s; wait1s" 
alias wait5s "wait1s; wait1s; wait1s; wait1s; wait1s" 

// map start 
alias svinit "wait4; admin_rcon mp_c4timer 35 wait4; admin_rcon mp_maxrounds 15; wait4; admin_rcon mp_roundtime 1.75; wait4; admin_rcon mp_startmoney 800; wait4; admin_rcon mp_freezetime 10; wait4;admin_rcon mp_friendlyfire 1" 
alias pglknife "admin_rcon sv_restart 1; svinit; wait1s; admin_say Prepare for KNIFE ROUND; wait1s; admin_say Teams get ready to start; admin_rcon sv_restart 1; wait1s; admin_say GL and HF both teams; admin_rcon sv_restart 5; wait5s; admin_say Knife ROUND is ON. Drop your weapon and/or bomb at home!" 
alias pglstart "admin_rcon sv_restart 1; svinit; wait1s; admin_say 1st RESTART; wait1s; admin_say Teams get ready to start; admin_rcon sv_restart 1; wait1s; admin_say 2nd RESTART; wait1s; admin_say GL and HF both teams; admin_rcon sv_restart 5; wait5s; admin_say PGL GAME IS ON" 
alias warmup "wait4; admin_rcon mp_fadetoblack 0; wait4; admin_rcon mp_maxrounds 0; wait4; admin_rcon mp_roundtime 1.75; wait4; admin_rcon mp_startmoney 16000; wait4; admin_rcon mp_freezetime 5; wait4" 
alias pglwarmup "admin_rcon sv_restart 1; warmup; wait1s; admin_say WARM ROUND"

bind "kp_end" "pglknife"
bind "kp_downarrow" "pglstart"
bind "kp_pgdn" "pglwarmup"

alias +jc "+jump; wait; +duck"
alias -jc "-duck; wait; -jump"

Cerere respinsa . 19 aliasuri ! La noi nu sunt permise ! Te astept cu un test wg clean si mai discutam ! 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Create New...