Jump to content
Sign in to follow this  
ZenZen

Reclamatie heartless

Recommended Posts

Nume: Zen ^^,

Nume admin: heartless

Motiv: Ma ia de sus desi nu ma stie de nicaieri, (replici de genul: a carat apa in pgl), ma insulta chiar (- tigan, -nesimtit), face tot felul de comentarii ofensatoare, cere wg cand il omor pe el desi cand cereau altii nu s-a deranjat iar apoi cand i se pare lui ca il jignesc incepe sa ma ameninte cu ban.

Este frustrant pentru jucatorii mai experimentati sa pateasca asa ceva din cauza unui copil lipsit de respect si educatie. Am intrat pe ts3 sa il intreb de ce mi-a dat ban si tot el imi zice ca pentru limbaj. Indiferent de situatie, cred ca s-ar fi putut rezuma la un gag, nu ban. S-a scos comanda? V-as ruga sa analizati situatia pentru ca stiu ca nu este usor sa gasiti admini, dar decat cu asa ceva, mai bine fara. Va salut!

 

Dovada:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Salut Zen te rog arata tot chatul . Unde mai jignit si unde te-am avertizat de vro 5 ori  faza cu tiganu . Zicea un Admin de pe Ts ca am wall. si eu iam raspuns cu are si speed tiganu . Mai erau si altii admini pe sv care pot sa zica cum vorbeai pe sv. Eu ti-am zis nu ma lua cu '' copile , prietene'' si dupa ai venit pe Ts si mai ai vorbit si acolo la fel si te-a avertizat si adminul Haka.  

 https://imgur.com/a/PmihuB

Ban ai primit 2 ore .

                                                                                               

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Am analizat reclamatia si am decis ca adminul fiind la prima abaere isi va primi un avertisment verbal , urmat in viitor daca se mai intampla sa primeasca -1. T/C

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...