Jump to content

NeLuRasNita

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nenicule tu nu vezi ca ai si 5629 de linii? La noi sunt permise 250 !! Te pup Pentru DROP si problema care o ai , decizia o ia doar Haka , eu mi am facut doar datoria , daca el crede ca meriti sa iti scoata ban ul pentru problema care o ai cu DROP eu nu am nici o problema , dar vezi ca trebuie sa rezolvi si problema cu liniile din CFG !!!
 2. Ai dat DROP si dupa ai dat WG !!! Daca Haka vrea sa iti scoata Ban ul eu nu am nimic de obiectat , dar din cate stiu eu nu ai voie sa dai DROP !!! Multumesc ,atat am avut de zis ! ( TiBi)
 3. Salutare !!! Tin sa imi spun si eu parerea , ca am fost de fata cand s au intampmat aceste chestiuni copilaresti din punctul meu de vedere , toata faza a pornit cand Adminul GabrieL a schimbat harta de_bidepot in dust2 fara vot , si in acel moment a picat si servarul , dupa cateva minute am putut intra din nou , atunci Zambirol i a zis admibului GabrieL ca nu e bun de nimic ca a schimbat harta fara vot si nu trecuseram cele 15 runde minime , si a mai picat si servarul , atunci domnul GabrieL s a simtit atacat si i a dat ban 2h pe motiv limbaj , asa s au intamplat lucrurile , cer colegilor mei mai multa ingaduinta cu jucatorii si sa verifice mai des consola ca se dau codatii pe u@ si nu se intampla nimic , si acum nu fac apel la adminul GabrieL , spun in general , eu joc mai mereu pe public , va multumesc si sper sa nu deranjez pe nimeni cu parerea mea , va pup si FORTAAAA EROII !!!😘🤗
 4. Apollo ai zis ca nu gasesti pozele , ti am zis sa intri in folder csstrike si mi ai zis ca nu sunt acolo, ti am zis ca iti dau ban si vii pe forum cu ele si ti se va scoate banul !!! Multumesc !! AI PRO SI DE LA MN !!!
 5. https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2541865
 6. 1. NickName: TiBi 2. IP: 86.120.159.1 3. SteamID: STEAM_0:0:578313839 4. Data & Ora: - 5. NickName-ul Admin-ului:AssasinSSMDFK 6. Motiv: no.wg 7. Dovezi (obligatoriu): - mi sa cerut wg si nu am vazut ca eream pe yt cautam un film , si am iesit de pe cs si am vazut ca asasin si inca un baiat mi a dat poke si l am intrebat daca mi a cerut wg ! las la aprecierea voastra este vina mea ca nu m am uitat in chat pe cs , nu joc cu cod niciodata , akm las la aprecierea voastra, mereu am dat wg si niciodata nu am avut nmk de comentat dar chiar nu am vazut erea concetrat sa caut un film si cand am gasit am iesit direct din cs sa ma bag la film , imi cer scuze , e vina mea trb sa ma uit , dar asta e akm , ramane la aprecierea voastra , va pup !!!!
 7. Multumesc frumos , am fost plecat din tara , asta a fost motivul , nu am mai avut timp !
 8. Nick :NeLuRasNita Vărstă/Age :25 SteamID : STEAM_0:0:578313839 0 58:53 56 0 TeamSpeak3 On/off:on Link gametracker cu nick-ul vostru /Link gametracker with nickname:https://www.gametracker.com/player/NeLuRasNita/Cs.eroii.ro:27015/ Dovada WarGods test /Proof of WarGods test:https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2507794
 9. Nume: NeLuRasNita Varsta: 24 ani Ce poti aduce in plus la comunitate: Seriozitate si munca in echipa !!!! Motiv: Am experienta si nu imi plac codatii !!! Grad dorit : Ramane la alegerea dumneavoastra !
 10. Nume: NeLuRasNita Varsta: 24 ani Ce poti aduce in plus la comunitate: Seriozitate si munca in echipa !!!! Motiv: Am experienta si nu imi plac codatii !!! Grad dorit : Ramane la alegerea dumneavoastra !
×
×
 • Create New...