Jump to content

HaKa

Founders
 • Content Count

  1,942
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

HaKa last won the day on November 17

HaKa had the most liked content!

Community Reputation

84 Excellent

Recent Profile Visitors

2,375 profile views
 1. Salut ! Acum vad ca este ok ! Iti voi scoate imediat BAN-ul dar retine ca va fi PRIMA SI SINGURA DATA CAND SE VA SCOATE BAN-ul PENTRU ACEST MOTIV !
 2. Sa imi confirmi pe grupul de facebook te rog ca il vezi si iti voi da gradul imediat !
 3. Salut ! Sper ca ai inteles ca nu este permis ! De data aceasta iti voi scoate BAN-ul dar retine ca va fi prima si singura data cand se va scoate pentru acest motiv ! P.S. Nu a fost permis niciodata la noi pe comunitate
 4. Voi ruga colegii din STAFF-ul MIX EROII sa vizioneze acest DEMO si sa voteze in functie de parerea personala a fiecaruia ! Multumesc !
 5. Salut ! Din fericire indeplinesti conditiile pentru a putea fi admin la noi ! Te rog sa citesti regulamentul pentru ca nu are rost sa iti dau acum grad si sa dam remove in cateva zile pentru ca nu ai stiut regulile comunitatii ! Te rog sa imi lasi un link cu profilul tau de facebook pentru a te putea adauga in grupul de ADMINISTRATIE MIX EROII , dupa care iti voi da gradul ! Multumesc !
 6. Salut ! Din link-ul pe care l-ai pus , se vede ca ai jucat pe mix.eroii.ro , 2:06 ore . Trebuie sa ai minim 40 de ore jucate pe mix ca sa poti primi admin ! Avem 2 variante : ori imi dai link si de pe celalalte servere EROII de MIX si calculam cat ai cumulat pe toate serverele , ori revii cu o noua cerere , atunci cand ai facut cele 40 de ore necesare !
 7. @1924 am parole mai usor cu pianul pe scari ca nu ai cum sa ii modifici tu ban-ul in permanent ca ai tu nervi si ca nu iti convine ce spune omul ! Pana la urma , e de datoria ta ca STAFF sa ai grija ca toti cei ce nu au jucat , sa fie alesi . Si in momentul in care omul spune ca nu a fost ales ca nu a jucat mixul trecut , era de datoria ta sa acoti altul si sa fie ales @dragosrazvan53@gmail.com . @dragosrazvan53@gmail.com tu incearca te rog sa nu mai provoci . Trebuia sa vi cu reclamatie ca nu ai fost ales , fara sa jignesti , ca de aia se ajunge la BAN . El a fost acoperit sa te baneze , pentru limbaj . Deoarece adminul @1924 am parole nu a tinut cont de faptul ca nu ai jucat si pentru atitudinea agresiva din acest post , va fi sanctionat cu WARN !
 8. DEMO-ul a fost verificat de catre @Alexandru si am primit OK pentru UNBAN . Iti voi scoate acum BAN-ul dar retine ca va fi prima si singura data cand vom accepta scuze de genul acesta !
 9. 2 saptamani in care nu ai adus vreo dovada care sa iti sustina cererea !
 10. Deoarece au trecut 2 saptamani si nu ai venit cu clarificari , consider ca acest topic se poate inchide !
 11. Salut . O sa rog adminil care a cerut demo-ul si care te-a sanctionat sa il verifice si in functie de raspunsul lui , vom lua o decizie in privinta ta . Multumesc de intelegere @Alexandru
 12. Salut ! Acum vad ca e ok , dar ai grija ca vad ca te cam joci cu CFG-urile alea .... ai avut si WG rosu din cauza unui CFG !
 13. Hello . It will be the only time you get UNBAN for this reason ! We have some rules that needs to be respected by all players . If you can't provide Wargods test you are not allowed to play on our servers ! I will be kind once and that's it !
 14. Pai worgods -ul tau nu era cum trebuie . Aveai in cs 34 dll si la noi sunt permise maxim 32 . Rezolva problema si incarca-ne un wg in care sa ai maxim 32 dll-uri !
×
×
 • Create New...