Jump to content

HaKa

Founders
 • Content Count

  2,047
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

HaKa last won the day on November 17 2023

HaKa had the most liked content!

Community Reputation

84 Excellent

Recent Profile Visitors

2,577 profile views
 1. Salut ! Din link-urile astea nu ai cumulate cele 40 de ore necesare ! Te rog sa revii cand ai orele necesare !
 2. Salut ! Am verificat DEMO si pare in regula . Iti voi scoate BAN-ul dar retine ca va fi prima si singura data cand se va scoate pentru acest motiv !
 3. Salut ! Ti-am creeat canalul ! Il gasesti la canale permanente ! Cand esti on pe ts , da-mi un poke sa iti dau grad de fondator pe el ! Bafta !
 4. Salut ! Din fericire indeplinesti conditiile pentru a putea fi admin la noi ! Te rog sa citesti regulamentul pentru ca nu are rost sa iti dau acum grad si sa dam remove in cateva zile pentru ca nu ai stiut regulile comunitatii ! Te rog sa imi lasi un link cu profilul tau de facebook pentru a te putea adauga in grupul de ADMINISTRATIE MIX EROII , dupa care iti voi da gradul ! Multumesc !
 5. Salut ! Pentru 33 dll nu primeai INTERZIS ! Iar eu nu dau INTERZIS fara motiv ! Asa ca te astept cu varianta reala si poate discutam despre UNBAN !
 6. Salut ! Vei primi UNBAN cand o sa pui pozele facute de admin ! Incarca te rog pozele pe http://imgur.com si da-ne link sa le vedem ! Multumesc de intelegere !
 7. Salut ! Atitudinea adminului a fost una total gresita ! Pentru meciuri 2v2 trebuiau sa mearga pe un alt server si sa joace ! Imi cer scuze in numele adminului @Bogd@n si in numele comunitatii ! Cu siguranta va fi sanctionat ! Multumim de intelegere si scuze pentru neplaceri !
 8. Cred ca deja exagerezi si nu cred ca e cazul sa imi spui tu mie ce am de facut !
 9. Daca tu crezi ca eu stau sa fac anchete sa caut in LOG-uri , te inseli . Nu suntem la gradinita sa stau sa pierd cateva zeci de minute sa citesc mii de mesaje din chat ca sa vad cine si ce a zis . Daca aduci dovezi , pot sa iau masuri , daca se impun . Daca nu , voi inchide acest topic pentru LIPSA DOVEZI !
 10. Salut ! Vad ca acum este ok . Iti voi scoate BAN-ul imediat dar te rog retine , ca va fi prima sisingura data cand se va scoate pentru acest motiv !
 11. Salut ! Pai si dovezile unde sunt ? Cum as putea sa judec situatia data , daca nu ai prezentat concret cele intamplate ?
 12. Da, se pare ca a fost un BUG ceva , ca vad ca acum e totul in regula !
 13. Salutare ! Rog colegii din STAFF sa faca o analiza personala pe acest demo si sa isi spuna fiecare parerea , dupa care , vom lua decizia in cazul acestui jucator !
 14. Lasa-mi te rog identitatea ta de TS si IP-ul sa pot verifica mai amanuntit !
 15. Salut ! Sa stii ca am verificat si dupa nume si dupa identitatea de ts si nu ai BAN pe TS !
×
×
 • Create New...