Jump to content

Sakutarou

Moderators
  • Content Count

    82
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Posts posted by Sakutarou


  1. Din partea mea ai contra si la cererea aceasta (nu ai respectat modelul) si vei avea si la altele pentru faptul ca, ti-am cerut ss si wargod, ai spus ca nu stii, ti-am explicat cum sa faci (de 2 ori chiar) si dupa inca vreo 5-10 minute dupa a doua explicatie ai iesit (dupa ce ti-am si spus ca te astept cum ai zis tu 10 minute, dar sa nu iesi).  Spor!


  2. In primul rand, cum le spun tuturor, avem un model de cerere ce ar trebui urmat pentru unban.

    In al doilea rand, nu are nici o treaba ce ai spus tu cu motivul banului. El ti-a dat pentru "no.ss", ce treaba are daca ai dat sau nu wg? 

    In al treilea rand, eu zic ca ar trebui sa fim putin mai calmi si sa nu jignim pe oricine fara sa cunoastem doar din cauza unui ban, sunt ferm convins ca nu il cunosti pe respectivul admin (sau pe cei pe care ii jignesti). 

    :contra:momentan. Spor!


  3. Ti-am explicat frumos ce ai de facut si ti-am zis ca te ajut. Ti-am si explicat ca nu am discord si oricum, nu sunt obligat sa-ti dau discordul pentru niste poze de cs 1.6. Cred ca nu ne intelegeam cu toate ca vorbeai diferit pe cs fata de cum ma ataci acum aici. :contra: ai pus doar 3 poze.


  4. First, you have a model (you'll find it in "Model cerere unban" topic) you should use and fill in order to get unban. Second, you've been banned for some aliases found in your cs configs. You have to delete the cfg (or the aliases in that cfg) and then come with a clean wargod scan.

     


  5. Din partea mea ai :contra: unban. Nu am nimic cu nimeni, nu prea imi pasa de cat timp joaca un player. Sunt N jucatori mult mai buni ca mine sau ca altii, nu inseamna ca am ceva cu ei. Eu doar urmez regulamentul si atat. Nu inteleg de ce aberezi atat fara macar sa ma cunosti pe mine, dar e treaba ta cum te comporti. La cererea admin, din cate cred ca ai vazut, eu nu am apucat sa raspund ca ti-as fi dat contra si acolo. Spor!

     

    Eu urmez un regulament, tu poti abera in continuare. Poti intreba pe cine doresti, daca doresti cu adevarat sa aflii cum actionam/actionez eu si te poti opri din dat cu presupusul. Nu stiu ce incerci sa explici dar la mine nu prea functioneaza.

    As aprecia daca nu ai mai face re-post, asteapta-ti raspunsul final.

    Nu mai judeca aiurea in necunostinta de cauza. Multumesc!

×
×
  • Create New...