Jump to content

CosMy

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. În ultima perioada nu prea ai fost prezent, momentan contra și te așteptăm cu drag la cât mai multe ore la noi pe comunitate.
 2. Avand in vedere ca, cerere este de "unban" sunt contra, este un jucator "problema" cum observ la colegi, mereu scuze si pretexte. P.S. nu este nici prima abatere.
 3. @Dl.Trandafir ce zici in cazul asta, pt injurii banul a plecat corect dacă a fost și în mod repetat meriți "permanentu", pana la răspunsul lui @Dl.Trandafir de la mine ai CONTRA !
 4. Pro și din partea mea dar, trebuie sa ei în calcul ceea ce regulamentul spune vis a vis de "joaca" prin alta parte atât timp cât la noi sunt organizate mix-uri, zi frumoasă!
 5. Nu am pus demo în ideea ca ar avea wall, îmi lasă impresia ca are ceva pe tras și ca nu ia glot, ca jucătorii când trag în el se blochează, dacă cineva se pricepe mai bine asta trebuie verificat.
 6. "Sgs-ul" se face prin rotita de la mouse (de care tu vb) + alte taste pt a accentua mult viteza jucătorului pe harta, locuri care este strict interzis și nu cred ca, nimeni nu ti-a zis nimic cu atât mai puțin @direct_fum, in continuare parerea mea este CONTRA dar o sa las si la aprecierea celorlalți menbri din staff.
 7. 1. incepem cu poze pe care ai atasat-o, da, de la mine ai banul, doar ca in loc de "sgs" grabindu-ma am scris permanent. 2. ai fost atentionat de catre baietii din echipa, care mi-au si confirmat ca faci sgs, sa nu mai faci. 3. nu cred ca a fost vreodata permis acest lucru pe serverele noastre. 4. imi sustin banu si ai CONTRA din partea mea !
 8. baieti, las si eu aici demo lui bogdan, vreau si eu o parere ca, sunt mai multe plangeri, plangeri pe care cumva, le sustin si eu, omul nu ia glont si da impresia ca ii sare si lui tinta, lucruri afirmate si de cei din echipa lui. multumesc ! https://www.mediafire.com/file/fmmdqdmsobxlvqg/Terrorists_vs_Counter-Terrorists_29-11-2023_22-50_de_dust2.dem/file P. S. sa subliniat de catre coechipierii lui sa fin atenti mai ales la ultima faza din joc !!!!!!!!
 9. Dacă ai citit regulamentul ai observat ca, făcând parte din staff este interzisa "joaca" pe alte servere atâta timp cât la noi se organizează mix-uri...ai PRO de la mine... dacă nu...poți spune de la început ca te-ai grăbit cu cererea! P.S Am văzut la gametracker ca frecventezi și altele deaia am precizat lucrul asta. Zi frumoasă!
 10. Eu zic sa încetați toată nebunia asta, nu am fost de față și nu comentez despre subiect, dar treceți cu vederea peste treaba asta și mai atenți data viitoare, @HaKa zic sa inchiz tu mai bine.
 11. Bcc, în ultima perioada cam toți jucătorii veniți din afara comunității dau "retry" după câteva runde și asta lasă semne de întrebare, joaca de ceva timp la noi și nu știu ca trebuie sa dea "record" și într-un final când li se cere demo...."pai stai ca nu e ca am dat retry"... dau un pro dar sa fie ultima data pt acest motiv.
 12. Las si eu demo (il are din doua bucati) asta aici la cererea mai multor player, dupa cum stiti eu nu ma pricep prea tare dar voi cu siguranta stiti, astept un raspuns pt ca sunt cateva reclamatii la adresa lui. Multumesc anticipat ! https://easyupload.io/m/k39iki
 13. Nick qrs : Harta pe care a avut loc incidentul : de_nuke Data și Ora (cand s-a solicitat demo) :06-11-23 21:50 Dovezi (Link demo) :https://files.fm/u/2amr8fxz9y Descrierea situației :la solicitarea baietilor va pun aici link-ul la demo !
×
×
 • Create New...