Jump to content

GabrieL31

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

GabrieL31 last won the day on February 27 2023

GabrieL31 had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. PRO și de la mine. Eu nu’s mare fan mixuri dar îl văd mai mereu pe servere. Spor!
 2. Salutare, Pozele si wg sunt ok. Cred ca era mai simplu sa dai ce ti s-a cerut fara sa zici "te roade, asa-i?". Nu ii tin partea dar atitudinea ta a condus catre ban. Din partea mea ai PRO !
 3. Salutare, Trebuie sa stim cine ti-a dat ca sa stim pe cine intrebam. In panel nu apari.
 4. Salutare, jumpstats.cfg scoate si CFG-ul. Spor!
 5. Salutare, Sunt cateva reguli pe care trebuie sa le respecti. Tu nu ai dat WG deci in concluzie ai luat BAN. Te asteptam la sectiunea unban ([CS] Cerere unban - EROII.RO), respecta modelul cererii si sigur o sa ai unban. Multumesc!
 6. Salutare, Pentru a fi cererea completa pune si WG. Multumesc!
 7. Salutare, Am schimbat harta pentru ca eram 10 vs 9 si era o harta pe care nu multi jucatori o stiau asa ca am decis sa schimb in D2. Nu abuzez de grade doar aplic regulamentul. Daca erai un admin bun ramaneai pe comunitate. Multumesc.
 8. Salutare, Pe langa faptul ca iei admini la misto mai si comentezi ca X trage la nimerala, ca Y face nu stiu ce. Dl. Trandafir se plangea pe tine pe TS ca il iei la misto ca nu stiu ce balarii spui tu pe chat (pacat ca nu am toate SS-urile). Te intreb daca si el a glumit cu tine si tu imi zici daca sunt avocatul lui. Te-am intrebat ce s-a intamplat si tu ma intrebi care e treaba mea? Am dat LAST ca sa schimb mapa si intre timp s-a intamplat ceva cu serverul. Dupa ce si-a revenit am intrat pe server si scrii pe chat ca nu sunt bunt de nimic. Conform regulamentului Respectati jucatorii si adminii. Pastrati un limbaj decent ! -> Ga/Ban 120 min - Orice atitudine ce detona un comportament inadecvat se va considera atac la persoana - Se va sanctiona cu gag 3-10 minute, Ban 120 min (dupa caz) ! - In cazul abaterilor repetate sanctiunea poate fi un ban intre 1 zi pana la 1 luna, in functie de situatie ! (dovezile adminilor sunt obligatorii) Las si eu cateva SS-uri. Concluziile le trageti voi. Imgur: The magic of the Internet Multumesc!
 9. de acord cu ce a zis Saku. Ai dat WG-ul altui admin. Din partea mea ai PRO unban! Spor!
 10. Salutare, Nu stiu ce face acest caquila.exe doar ca, cei mai sus mentionati de Cosmina (Pufu, Jack, Shaormel) se pricep si toti au spus acelasi lucru. Deci coincidenta ca toti sa spuna acelasi lucru era imposibila. Cand a intrat Pufu la tine in pc cu TeamViewer nu i-ai dat acces pe motiv ca "nu merge bro". A intrat cu Anydesk si la fel nu i-ai dat acces complet, omul te-a tot rugat sa-i dai acces complet dar tu deja ai reusit sa stergi caquila.exe P.S. ai ucis limba romana!
 11. Salut, Este aceeași poza pe care ai pus-o când ai făcut cererea. Deschide CS-ul după care dai scan cu wargods.
 12. multumesc pt. voturi. De acord cu obligatiile care imi revin. Mai jos link-ul solicitat. Mersi https://www.facebook.com/gabriel.carnu.39
 13. Nick : GabrieL Vărstă/Age : 32 SteamID : STEAM_0:0:101808026 TeamSpeak3 On/off: ON Link gametracker cu nick-ul vostru /Link gametracker with your nickname : GameTracker.com : Player Page for Gabriel Dovada WarGods test /Proof of WarGods test: https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2529596
 14. 1. NickName: GabrieL 2. IP: 82.76.159.46 3. SteamID: N/A 4. Data & Ora: 18.12.2022, ora 00-00:10 5. NickName-ul Admin-ului: Tsuby^ 6. Motiv: nu stiu 7. Dovezi (obligatoriu): atata timp cat am luat degeaba nu vad ce dovezi trebuie sa aduc. Daca e nevoie de wg cu cea mai mare placere.
 15. Numele tau » Gabriel De ce ai fost banat pe ts.eroii.ro? » nu stiu Dovada (SS / Video) » nu am Mai multe detalii » sunt curios de ce am luat ban de la Tsuby Informatii BAN Nume: GabrieL IP: 82.76.159.46 Motiv: 0 Timp UNBAN: BAN Permanent Nume ADMIN: Tsuby^ SteamID ADMIN: STEAM_0:0:74301671
×
×
 • Create New...