Jump to content

ARn

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ARn last won the day on November 12 2023

ARn had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

389 profile views
 1. Contra ban! Si pe demo asta si inca 2 cerute de mine si vizionate nu vad sa aiba ceva! De cand e pus demo-ul la analiza, cand am avut ocazia am stat spec pe el, nu am vazut nimic care sa motiveze ca ar avea ceva! P.S. In toate 3 demouri, pe UnrealDemo scanner apare ce am postat pe grup...eu unul nu am incredere in acel program si nici experienta necesara vis a vis de acest program...deci ramane la latitudinea celor ce au experienta sa-si dea cu parerea. Am scanat demourile mele de pe aceasi harta de pe care i le-am cerut si lui...si la mine nu apare nimic. O zi faina sa aveti!
 2. Pro unban! Baiatul chiar a dat de fiecare data ce i s-a cerut! Grija pe viitor! Sa iei in calcul ca si daca ti se fac poze se opreste demo si trebuie sa dai record!
 3. P.S. Are deja ban permanent, dat de Trandafir aseara, ca nu a prezentat demo la solicitarile noastre! A zis ca-l incarca si a iesit dupa 5 minute!
 4. Salut! Intrii pe ts si la mix, dar nu stai...joci un mix si pleci. Avem nevoie de persoane care sa isi aloce timpul catre playerii ce ne viziteaza comunitatea! Momentan Contra! Esti destul de "crud", petrece mai mult timp cu noi pe ts si mix-uri si eu imi voi schimba votul ulterior...probabil si ceilalti colegi deasemenea! Spor la joaca!
 5. Vizionat demo! Pe demo asta nu are nimic, joaca la sunet si se pozitioneaza bine. P.S. In schimb in seara cand i s-a cerut demo, a avut faze ciudate de wall. Aseara cand am intrat la mix, avea 31-5, dupa ce am stat spec si eu si alti admini, a terminat meciul cu 35-19... Are faze ciudate. Trebuie cerute mai multe demo-uri pana gasim ceva concludent!
 6. Salutare! Cred ca ai facut cerere im sectiunea gresita,aici e pentru serverul de public. Baiatul nu joaca pe public, e prezent la mix-uri aproape in fiecare zi. Spor la joc!
 7. Salut, Te-am vazut la joc, esti activ destul de des, dar din pacate esti de foarte putin timp pe comunitate! Joaca in continuare, acumuleaza orele minime, intre timp te cunoastem si noi mai bine si pe viitor din partea mea vei avea PRO! Astazi, CONTRA ADMIN, motiv mentionat anterior! Zi faina si spor la joc!
 8. Joci de ceva vreme, esti ok, activ ts, comunicativ, tii la caterinca cand e vorba! Votul meu pentru tine este sustinut de o singura chestie: esti foarte impulsiv, accepti cu greu sa pierzi si jignesti playerii foarte mult...si chat si pe ts, si in timpul meciului si dupa! Momentan din partea mea ai CONTRA! Incearca sa fii mai intelegator si sa ai un comportament mai controlat! P.S. No heart feelings si spor la joaca!
 9. Contra ban! Sustin ce a zis si kalash, am vizionat demo, baiatul joaca bine la sunet si e receptiv la info. Eu nu l.am prins la joc decat 2 mix-uri in care am fost in aceeasi echipa si am ramas placut surprins ca e atent in joc, se pozitioneaza bine si da info bun. Referitor la tras, stiu sigur ca joaca 300fps, altfel, cum am zis si in alt topic, iti confera un avantaj pe tras, pe langa multe dezavantaje. Daca baiatul e multumit cum i se misca pe 300 fps, strict treaba lui. Dar din acest demo si ce am mai vazut la el, parerea mea e ca e curat.
 10. Contra ban! Nu vad nimic suspect in demo! Are 2 faze, una la tero cand iese rampa si bate 3...si una ct cand bate rampa 3 cu spray...si acolo mi se pare ok la tras. Restul mix-ului nu are nicio faza dubioasa, trage chiar normal, gloantele i se duc normal! Pe parte de movement, baiatul a jucat surf sau hns mult, se misca foarte misto in bunnyhop si groundstrafe! Asta e parerea mea! Asteptam mai multe pareri! O zi faina!
 11. La partea cu fps mare se poate observa in demo, deoarece nu reuseste sa faca bunnyhop mai mult de 2 strafe-uri, si nici ground strafe in julieta nu ii iese niciodata...fapt datorat de fps peste 120, deoarece jocul nu a fost proiectat sa ruleze peste 100 frame-uri/sec...odata cu update-ul din 2013 au bagat optiunea fps+override...iar folosind aceasta optiune, dupa 120 fps, jocul e dat peste cap (cand incerci sa faci bunnyhop e mai greu...airaccelerate-ul e mai mare...simplist ai gravitatie mai mare in joc...si miscarile se simt mai ciudat si incorecte).
 12. Salut! Din demo postat mie unul mi se pare curat! Intradevar ii intra bine pe polar, dar din cum se misca, joaca peste 100 fps, undeva 150-200, sau are refresh rate minim 144hz la monitor, se misca foarte fluid. (sau ambele) La cat de bine ii intra pe polar si deagle...(vad ca opteaza sa joace 90% polar)... sigur joaca pe rezolutie mare 1024 in sus...unde chiar intra bine polarul pe rezolutie mare. Concluzie: Curat, refresh rate la monitor mare sau fps "150+", rezolutie mare! Seara faina!
 13. Ti-am trimis mesaj privat! Mulțumesc anticipat ție și băieților din comunitate pentru încrederea acordata! Zi faina, spor în munca și la joc!
×
×
 • Create New...