Jump to content

kalash

Members
 • Content Count

  86
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

kalash last won the day on July 14

kalash had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

1 Follower

Recent Profile Visitors

266 profile views
 1. Salut, i am intrat eu in PC si i am schimbat valorile alea de la wargods, in continuare ii dă eroare. Soluția ti am zis o si pe ts panaramix, intri pe forumul celor de la wargods, la secțiunea wargods ai Discuții si probleme deschizi topic acolo si spui problema cu amănunt si te rezolvă Tiger. Sofer pe famas a fost cel care a cerut WG nu cel care i a acordat ban.
 2. IP ul banat e pe nick writteninthestars, din verificări nu pare sa fii tu acela, asta înseamnă că ai prins ip ul banat. Pro unban
 3. Eroarea cu we encontered? Daca e aia, vezi ca ai toți pașii scrisi pe pagina Wargods cum sa rezolvi să poți face wg in pana mea.
 4. Pro unban, data viitoare cand mai joci mix uri, dezactivează l. Cu gameguard ul activat poți juca si cu dll uri și alte măgării, nu este exclus.
 5. Salut Banel, intră pe link urile atașate pe forum la secțiunea mix, dai click pe gametracker.rs si mergi la top 15 jucători la fiecare server mix/mix2/mix3/mix4 click si acolo si te cauti dupa nick urile cu care ai jucat până acum. Nu trebuie sa intri pe gt ca să te înregistreze serverul ci se întâmplă automat!
 6. Pozele sunt in regula, pro unban. Intake ti a dat ban pentru ca ti a scris si pe ts si ti a dat si poke
 7. Salut Alexandru, ataseaza un link WG la cerere, daca e in regula si poti face acum, pro unban.
 8. PS: liderii mix nu ma cunosc, si au decizia daca e UNBAN, in functie de ce am povestit eu, sau tu. Te cunosc dupa numele cu care jucai inainte *HellBringer.*, si dupa faptul ca te conformai cu tot ce ti se cerea, dupa ce am citit ambele parti si a ta si a lui Bogd@n trag o concluzie ca se poate sa nu fii auzit ca ti s a cerut si ai confirmat cu da la alta chestie, nu aveai nici un scor wow sa zic ca ai jucat cu codul si de asta quit, eu merg pe PRO unban de data asta doar pentru faptul ca nu e o problema asa mare.
 9. Salut, eu ti am dat ban insa nu eu ti am cerut WG, s a cerut in timpul mix ului cu hud saytext de catre colegul meu JUST DANYEL, ai dat disconnect la sfarsit de meci direct fara sa ti se mai zica ceva. Nu e o problema asta stiu cine esti si ca nu ai nimic, le am zis si la baieti ca m am mirat ca nu ai dat atunci [TEXT_PRINTNOTIFY] : [[B1] JUST DANYEL : sebi si tu un wg te rog si demo^n] at (2762.038) 00h:46m:02s:038ms [TE_HUD] : [[B1] JUST DANYEL : sebi si tu un wg te rog si demo] at (2762.038) 00h:46m:02s:038ms PRO UNBAN.
 10. Salut, după cum spune tvy ai avut o fire vulcanică, sperăm însă că, dacă o sa faci parte din staff ul nostru să îți reglezi comportamentul. Pro
 11. Contra, doar azi te am vazut pentru prima data la noi, acumuleaza ore, sa ne cunoastem mai bine si revino cu cerere la momentul potrivit!
 12. Pro unban, sa lasi un wg nou si albastru.
×
×
 • Create New...