Jump to content

kryme

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

kryme last won the day on January 9

kryme had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. CONTRA, fa cererea dupa model. De aceea exista model. Cat despre cele 4 alias-uri am vazut ca sunt pe acelasi CFG default.cfg (MD5: 05C06BB2F46283B8A89722D958F5CAEF) (Size: 1905) (Alias count: 2) (Lines: 111) (Binary: False) -> Whitelisted default.cfg (MD5: B5BA71BB31EF5CFEFE96F304FE5C3AA2) (Size: 1894) (Alias count: 2) (Lines: 110) (Binary: False) -> Whitelisted E posibil sa fie ceva eroare sa apara de 2 ori ? Normal nu ai cum avea un fisier cu acelasi nume in CS.
 2. Cerere unban se face dupa model , iti pun aici modelul : 1. NickName: 2. IP: 3. SteamID: 4. Data & Ora: 5. NickName-ul Admin-ului: 6. Motiv: 7. Dovezi (obligatoriu):
 3. Nick : Kryme Vărstă/Age : 28 SteamID : STEAM_0:1:704029679 TeamSpeak3 On/off: On Link gametracker cu nick-ul vostru /Link gametracker with your nickname : https://www.gametracker.com/player/Kryme/Cs.eroii.ro:27015/ Dovada WarGods test /Proof of WarGods test: https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2576227 Vreau sa spun de pe acum ca nu pot fi activ zilnic pe server, dar o sa joc cat imi permite timpul. ( Votez serveru si TS-ul zilnic, aici e vorba de 2 minute ) Vreau doar sa pot ajuta pentru a tine serverul curat pe cat posibil. Am renuntat la admin data trecuta pentru ca am avut o perioada in care n-am putut activa deloc. Astept raspuns, multumesc!
 4. Nu mai are rost sa facem off topic. Ti-am cerut doar WG. Poze nu ti-am facut. Aveai un scor foarte bun si nu te stiam. Ai dat multe HSuri de aceea ti-am cerut un WG. Cat despre ce ai zis pe U@ , normal ca am intrat sa joc omule, ca de aceea intru pe joc. Nu am vazut daca ai raportat pe cineva. Mi-a scapat. In fine eu sunt de parere ca de nu aveai nimic nu avea rost sa te caci atata pe tine.
 5. Pai am asteptat vreo 15 minute. El era defapt cu noi pe TS dar avea alt nick pe CS. El a trimis din cate vad la alt admin acel WG, dar de unde era sa stim noi ca el joaca cu X_X si pe TS e Pufu Si oricum omu ma si injurat pe TS dupa ce i-am dat ban. Mie unul imi este scarba de oameni de genul. Voi faceti cum doriti, el se credea zeu pe CS si n-a vrut sa dea WG-ul. Daca voia il trimitea ori pe cs ori mie undeva.
 6. Salut. Nu ai postat nici un WG pe TS si nici pe CS. Te-am asteptat 15 minute si nimic. Daca esti la prima abatere pro UNBAN daca nu contra. Nu ma intereseaza cu cine esti prieten aici, daca ti se cere WG sau poze trebuie sa le pui. Succes.
 7. Contra. Nu esti la prima abatere. Ti-am explicat odata sa nu mai incerci toate tampeniile ce le gasesti pe net, dar n-ai cu cine vorbii.
 8. Pune un WG ca dovada. Altfel nu iti va scoate banul.
 9. PRO, te vad mereu pe server si esti si pe TS.
 10. Daca ti-a facut poze si nu le-ai gasit instaleaza alt CS,sau cumparati steam. Oricum CONTRA pentru WG ca e rosu.
 11. kryme

  fps low

  Am rezolvat pana la urma. Scuze de topic. Nu aveam ultima varianta de driver pe nvidia.
×
×
 • Create New...