Jump to content

zzzGH

Founders
 • Content Count

  201
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

zzzGH last won the day on October 19

zzzGH had the most liked content!

Community Reputation

22 Excellent

4 Followers

About zzzGH

 • Rank
  Big Brain

Recent Profile Visitors

238 profile views
 1. Salut! Ban ul primit e din cauza ca ai avut un p8ng excesiv de mare , iar serverul a detectat ca flood. Acea ban durează 10 min deci te poti conecta fără nicio problemă la server.
 2. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 3. Nu trebuie sa iesi din joc. Apesi ALT+TAB pentru a nu te deconecta de pe server. Unban acceptat.
 4. Salut! 1. Sunt 4 poze nu 3. 2. Ai un model pe care trebuie sa il respecți. 3. Nu esti in masura sa decizi cine e un admin bun sau prost ... 4. Dacă te crezi admin mai bun te astept cu o cerere de admin si o sa vezi cum e.
 5. Premiu: https://steamcommunity.com/profiles/76561199070019902/ RO: Salut! Am decis cu echipa de detinatori ai serverului CS.EROII.RO ca in fiecare luna sa punem la bataie un cont de Steam cu Counter Strike 1.6 , dar si alte jocuri. Astazi in data de 10.07.2020 ne-am descis sa punem la bataie un cont de STEAM cu COUNTER STRIKE 1.6. Uite ce aveti voi sa faceti: - Sa aveti cont pe forum - Sa lasati un reply la acest topic cu numar de la 1 la 100. Aveti voie sa sa scrieti un singur numar. La sfarsitul luni august o sa face o extragere pe pagina noastra de Facebook sau pe server unde o sa anuntam castigatorul si aveti timp 7 zile de la anuntarea castigatorului sa revendicati contul. EN: Hi! I decided together with the team of owners of the server CS.EROII.RO that every month to give a free Steam account with Counter Strike 1.6, but also other games. Today, 10.07.2020, we decided to offer a STEAM account with COUNTER STRIKE 1.6. Here's what you have to do: - Have an account on the forum - Leave a reply to this topic with a number from 1 to 100. You are allowed to write a single number. At the end of August, there will be a draw on our Facebook page or on the server where we will announce the winner and you have 7 days from the announcement of the winner to claim the account.
 6. Activ pe ts3/server PRO
 7. Salut! Ai gresit sectiunea . Fa o cerere de admin aici: https://eroii.ro/forum/index.php?/forum/9-cscerere-adminslot/ respectând modelul.
 8. Nu cred ca esti suficient de matur pentru a organiza mix-uri plus ca m-am uitat pe profilul tau si Nu ai multi prieteni pe care sa ii invita la mix.
 9. Astept adminul cu dovada.
×
×
 • Create New...