Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11/02/2023 in all areas

 1. 2 points
  Vizionat demo! Pe demo asta nu are nimic, joaca la sunet si se pozitioneaza bine. P.S. In schimb in seara cand i s-a cerut demo, a avut faze ciudate de wall. Aseara cand am intrat la mix, avea 31-5, dupa ce am stat spec si eu si alti admini, a terminat meciul cu 35-19... Are faze ciudate. Trebuie cerute mai multe demo-uri pana gasim ceva concludent!
 2. 1 point
  Hello . It will be the only time you get UNBAN for this reason ! We have some rules that needs to be respected by all players . If you can't provide Wargods test you are not allowed to play on our servers ! I will be kind once and that's it !
 3. 1 point
  pro unban! pe viitor ai grija cu retry...la cate mixuri ai jucat trebuia sa stii ca se opreste demo dupa retry.....ai grijjjjjjj
 4. 1 point
  pro unban.pe viitor,tine cont de regulamen .record demo este automat dar dupa retry sau disconect ai obligatia de a completa tot demo
 5. 1 point
 6. 1 point
  Pro si din partea mea erai cu mn in echipa, nu stiam ca nu ti sa zis sa dai record dupa retry ca nah ce am zis ca joci de cv vreme si sti tu care e mersu cu retry.. ALTA DATA SA DAI RECORD !
 7. 1 point
  Pro unban! Din partea mea e ultima data cand dau pro pentru motivul acesta
 8. 1 point
 9. 1 point
  Salut ! Am verificat DEMO-urile trecute si istoricul WG-urilor tale si par ok ! Totusi , fiind obligatia ta sa repornesti DEMO , asa cum e pe toate comunitatile la MIX , nu doar la noi , voi ruga colegii din STAFF sa voteze cu PRO sau CONTRA UNBAN ! In functie de decizia baietilor , te voi anunta ce decizie am luat ! Multumesc de intelegere !
 10. 1 point
  Bcc, în ultima perioada cam toți jucătorii veniți din afara comunității dau "retry" după câteva runde și asta lasă semne de întrebare, joaca de ceva timp la noi și nu știu ca trebuie sa dea "record" și într-un final când li se cere demo...."pai stai ca nu e ca am dat retry"... dau un pro dar sa fie ultima data pt acest motiv.
 11. 1 point
  Salut! Intrii pe ts si la mix, dar nu stai...joci un mix si pleci. Avem nevoie de persoane care sa isi aloce timpul catre playerii ce ne viziteaza comunitatea! Momentan Contra! Esti destul de "crud", petrece mai mult timp cu noi pe ts si mix-uri si eu imi voi schimba votul ulterior...probabil si ceilalti colegi deasemenea! Spor la joaca!
 12. 1 point
  Salut, am vizionat demo si nu vad sa aiba ceva, e un jucator low spre mediu la cum joaca, verifica pozitiile si joaca la sunet.
 13. 1 point
  Salut , m-am uitet si eu , are faze de wall si multa plangeri la mix ! Sunt pro BAN!
 14. 1 point
×
×
 • Create New...