Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Salut ! Acum vad ca este ok ! Iti voi scoate imediat BAN-ul dar retine ca va fi PRIMA SI SINGURA DATA CAND SE VA SCOATE BAN-ul PENTRU ACEST MOTIV !
 3. Salut, am vizionat demo si pot spune ca nu vad mai nimic suspect in legatura cu el, tine pozitiile, verifica si trage decent in player, din demo ul acesta am observat doar o chestie pe care cred eu toti o facem, uneori verifica B ul dupa cutii dupa pereti alteori merge ca si pe camp. Nu foloseste rotita, joaca la sunet si dupa info ul dat de coechipieri. Sunt CONTRA ban ului pana la dovezi concrete.
 4. Nu am pus demo în ideea ca ar avea wall, îmi lasă impresia ca are ceva pe tras și ca nu ia glot, ca jucătorii când trag în el se blochează, dacă cineva se pricepe mai bine asta trebuie verificat.
 5. Cine ești? Pro unban, acum are 32 dll.
 6. Nu are nimic omu e curat, am jucat mai mult contra lui ca sa pot sa mi fac o parere despre jocul lui, din punctul meu de vedere nu are nimic omul stie jocul si nu ii ies nici pick urile in fiecare runda plus ca de multe ori nu verifica locuri deja obisnuite ! CONTRA BAN !
 7. https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2787533 aici e si wargodsul nou cu 32 de dll
 8. Adminul care te-a sancționat :marinik Server-ul :mix.eroii.ro Harta pe care a avut loc incidentul :mirage Data și Ora (cand s-a petrecut incidentul) :02:10 Dovezi (Print Consola/Demo) : mi-a dat ban pt ca aveam 35 de dlluri si era de la halflife STEAM ID :STEAM_0:0:155608338 IP :212.93.150.138 Descrierea situației :am avut halflife instalat si imi apareau 35 de dll si am dezinstalat halflife-u si am rezolvat situatia puteti sal intrebati pe marinik
 9. Last week
 10. Eu cred ca e codat parerea mea sunt pro ban.. Nu ma pricep prea mult aplicatia aia care detecteaza in demo dar sigur are cva parerea mea acum😊
 11. Sa imi confirmi pe grupul de facebook te rog ca il vezi si iti voi da gradul imediat !
 12. Salut ! Sper ca ai inteles ca nu este permis ! De data aceasta iti voi scoate BAN-ul dar retine ca va fi prima si singura data cand se va scoate pentru acest motiv ! P.S. Nu a fost permis niciodata la noi pe comunitate
 13. Voi ruga colegii din STAFF-ul MIX EROII sa vizioneze acest DEMO si sa voteze in functie de parerea personala a fiecaruia ! Multumesc !
 14. Salut ! Din fericire indeplinesti conditiile pentru a putea fi admin la noi ! Te rog sa citesti regulamentul pentru ca nu are rost sa iti dau acum grad si sa dam remove in cateva zile pentru ca nu ai stiut regulile comunitatii ! Te rog sa imi lasi un link cu profilul tau de facebook pentru a te putea adauga in grupul de ADMINISTRATIE MIX EROII , dupa care iti voi da gradul ! Multumesc !
 15. sincer chiar imi pare rau ca am facut ca daca stiam nu faceam...
 16. Cu toate ca ai ceva faze de wall , esti activ , ai PRO de la mine !
 17. ba frate, nu mi ai dat nici un advertisment m ai lasat sa fac + chiar nu stiam ca nu am voie frate ti am spus...
 18. Pro și de la mine.de ce nu .l-am văzut destul de activ pe la noi
 19. de fiecare data cand vad un player ca face sgs...primeste avertisment.....apoi..daca face iar.....are ban permanent.....! de la mine contra! si apropo aici nu e permis sgs...!
 20. Nu bro, direct_fum chiar nu mi a spus de duck ul pe care il faceam din rotita chiar daca eram cu el in echipa sau contra lui, ti am spus, eu cand jucam pe comunitate majoritatea faceau asta si nu primeau nimic.. dar dupa cum am spus nu stiam de chestia asta, cred ca merit unban ca pe viitor nu o sa mai gresesc...
 21. "Sgs-ul" se face prin rotita de la mouse (de care tu vb) + alte taste pt a accentua mult viteza jucătorului pe harta, locuri care este strict interzis și nu cred ca, nimeni nu ti-a zis nimic cu atât mai puțin @direct_fum, in continuare parerea mea este CONTRA dar o sa las si la aprecierea celorlalți menbri din staff.
 22. Cred ca ar trebui sa primesc unban ca nu stiam de chestia asta si in viitor nu o sa mai fac acest lucru la voi.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...