Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

  1. Past hour
  2. Wonderful gays boys from your town Exquisite gays
  3. Today
  4. Nume: Vlad Nick: kHRYSTAL#NgreC Steam ID(On): STEAM_0:0:156570489 Unique ID TS3: sF7M6uCdUWBzwk667yBqOH2Ieq8= Profil Steam(Link):https://steamcommunity.com/profiles/76561198273406706/ Vârsta: 22 De ce vrei sa fii admin: am ramas de foarte multe ori fara admin pe sv si sunt activ mai mereu, în general dupa ce ma întorc de la muncă Experiență ( in ani sau luni, nu procentaj si nu cuvinte precum "destula" ) : intre 5-7 ani Ai citit regulamentul?:da Care este cuvantul cheie?: surpriza Link test Wargods https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2878163 Link gametracker.rs cu nick-ul vostru pe serverele de mix , ca sa putem verifica timpul jucat pe serverele de mix (https://www.gametracker.rs/server_players/5.183.170.40:27015/?name=kHRYSTAL)
  5. WG-ul este ok . Iti voi scoate BAN-ul imediat !
  6. Yesterday
  7. https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2880108
  8. Salut ! 1. Pentru cunostinta ta generala , nu stiu cu cine ai vorbit tu , dar nu apare la toti in wg asa ! La toti in WG , apar maxim 2 alias-uri in default.cfg , nicidecum 4 . 2. Ca sa putem vorbi despre UNBAN , te rog sa imi faci un test WARGODS si sa imi pui aici link pentru a vedea exact cum sta treaba in CS-ul tau !
  9. Salut ! Acum observ ca este ok , nu mai apare ROSU nici macar in trecut ! Iti voi scoate acum BAN-ul de aceasta data , dar retine ca va fi prima si singura data cans se va scoate pentru acest motiv !
  10. Adminul care te-a sancționat : dAlai LaMa Server-ul :MIX.EROII.RO Harta pe care a avut loc incidentul :Numai tin minte ca e dat de ceva timp banul Data și Ora (cand s-a petrecut incidentul) :numai stiu Dovezi (Print Consola/Demo) :https://imgur.com/a/wEJRRAS STEAM ID :STEAM_0:1:229343772 IP : 86.126.133.52 Descrierea situației :Eram in mix ma jucam , si mi s a cerut la un moment dat wg , i l am trimis adminului am iesit de pe server dupa ce i l am dat , dupa la 2 3 zile voiam sa intru iar si vad ca am ban pt motiv 4alias.cfg nici macar nu stiu ce inseamna si cine l a invatat pe admin sa citeasca wg-uri , am vorbit cu mai multi si i am intrebat si au zis ca la toti le apare asa n wg.
  11. Adminul care te-a sancționat :Bubu Server-ul :mix2 Harta pe care a avut loc incidentul :nu stiu Data și Ora (cand s-a petrecut incidentul) :a fost in martie din cate am inteles Dovezi (Print Consola/Demo) : ` STEAM ID :STEAM_0:0:585734222 IP :86.121.82.177 Descrierea situației salut am luat ban in martie, apare wg rosu, nu mai tin minte cauza, dar am avut la un moment dat pentru mouse pointer assist de la lenovo accesories, un porgram de la monitor, am vb cu tiger parca , si mi la validat , am facut postu acuma ca azi am vrut sa intru pe server si am vazut ca am ban. ma joc destul de rar , wgul a fost sters acela de la lenovo aici aveti un wg actual si din ultimele zile/saptamani https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2879831
  12. Last week
  13. Bun . Treaba sta in felul urmator : 1. NoRecoil nu are nici o treaba cu "modele" sau ce mai spui tu aici . 2. Odata ce spui ca joci Fastcup cu nenorociri , de ce ar avea cineva incredere in tine , ca pe MIX joci curat ? 3. @I C T isi da cu parerea in calitate de LIDER MIX ( de cand ai plecat tu , STAFF-ul se mai schimba ) 4. Avand in vedere ca esti unul din baietii vechi , tu stii prea bine ce parere am eu despre codati sau manevristi .... 5. In conditiile in care ai mai multe de PRO decat CONTRA , pentru moment vei primi UNBAN , dar te rog sa te gandesti bine cu ce "cs'uri " joci pe la noi , ca baietii te vor avea in vedere . Alta data cu siguranta nu se va mai accepta scuza "nu merge WG decat cu VPN sau mai stiu eu ce povesti"
  14. Conform calculelor facute , ai peste minimul de 40 de ore jucate pe serverele noastre de mix ! Te rog sa imi lasi aici sau in privat un link direct catre profilul tau de facebook pentru a te putea adauga in grupul ADMINISTRATIE MIX EROII , dupa care vei primi gradul ! Multumesc
  15. Am gasit mersi, pun aici link ul https://www.gametracker.rs/server_players/5.183.170.40:27015/?name=banel
  16. Salut Banel, intră pe link urile atașate pe forum la secțiunea mix, dai click pe gametracker.rs si mergi la top 15 jucători la fiecare server mix/mix2/mix3/mix4 click si acolo si te cauti dupa nick urile cu care ai jucat până acum. Nu trebuie sa intri pe gt ca să te înregistreze serverul ci se întâmplă automat!
  17. Te salut ! Am intrat pe server si imi arata ca am 10 minute jucate pentru ca nu am intrat niciodata pe gametracker de aia nu am pus link ul
  18. Salutare, De la mine ai PRO unban. Avand in vedere ca esti ex-staff cred ca se poate trece cu vederea. Oricine merita o a doua sansa. Spor!
  19. 😂😂😂😂 Uni dau pro sau contra fara sa stie la ce sau de ce ... BuBu testele alea 2 wg sunt inainte sa iau ban , vezi wg meu postat dupa ce am luat ban ? Motivul nu am putut face wg . Dupa ce am luat ban mi'am bagat cs pentru fastcup ca ce era sa fac vroiam sa ma joc , apoi am luat un vpn sa pot face wg si am facut ai si un link cu 3 poze sa vezi dovada ca nu am putut face ... in fine mai bine va abtineti decat sa dati pro sau contra si nu aveti habar motivul .
  20. Contra de la mine, motivul pentru care iti acord CONTRA l-a spus deja ICT
  21. @HaKa am sters cs'ul de fast cup bro alea le'am facut cand aveam cs ala , dupa ce am luat vpn am vrut sa vad daca ma lasa sa fac wg , daca vroiam sa ascund reinstalam si faceam wg cu cs curat , cs'ul meu e use default acum , poti vedea in celelate wg pe care le'am mai facut .
  22. Ms bro , de si nu stiu ce evaluezi tu dar.ma gandesc ca la wg'urile alea rosii ? Contra nu ? Bun next please ?
  23. CONTRA Nu sunt profesionist dar aim.dll nu e model
  24. Salut ! Ai omis sa pui link-urile de gametracker , pentru a putea verifica timpul jucat pe serverele noastre !
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...